Light, hámozott sertés virsli az ALDI-ban
Az ALDI New Lifestyle termékcsaládjának legújabb tagjai igazi termékinnováció, hiszen a hagyományos virslihez képest 30 százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz, ám ez ízében nem érezhető. A négy darabos kiszerelésben, védőgázas csomagolásban kapható termék 84százalékos sertéshús-tartalommal készül, glutén- és szójamentes, ráadásul a gyártás végén meghámozzák, így tovább növelve kényelmi és élvezeti értékét. A szilveszteri bulik elengedhetetlen kelléke, de más alkaAz ALDI New Lifestyle termékcsaládjának legújabb tagjai igazi termékinnováció, hiszen a hagyományos virslihez képest 30 százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz, ám ez ízében nem érezhető. A négy darabos kiszerelésben, védőgázas csomagolásban kapható termék 84százalékos sertéshús-tartalommal készül, glutén- és szójamentes, ráadásul a gyártás végén meghámozzák, így tovább növelve kényelmi és élvezeti értékét. A szilveszteri bulik elengedhetetlen kelléke, de más alkalmakkor is ajánlott gluténérzékenyeknek, illetve mindazoknak, akik figyelnek kalóriabevitelükre.
Kapcsolódó cikkeink
Black Friday akciók a legnagyobb hazai láncoknál: Lidl, Tesco, Spar és még sokan mások
A Black Friday láz 2024-ben sem hagyja hidegen a vásárlókat…
Tovább olvasom >Jelentős hatással bírnak a Lidl saját márkái a portugál gazdaságra
A Lidl Portugália saját márkás termékei közel 1 milliárd euróval…
Tovább olvasom >Új koncepció-üzletet nyitott az ALDI Belgiumban
Új üzletet nyitott az ALDI a Brüsszel közeli Braine-l’Alleud városában,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >Stílus újragondolva- megújult a Hungaria pezsgő!
Új, a stílust és az eleganciát még inkább hangsúlyozó külsővel…
Tovább olvasom >