Light, hámozott sertés virsli az ALDI-ban
Az ALDI New Lifestyle termékcsaládjának legújabb tagjai igazi termékinnováció, hiszen a hagyományos virslihez képest 30 százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz, ám ez ízében nem érezhető. A négy darabos kiszerelésben, védőgázas csomagolásban kapható termék 84százalékos sertéshús-tartalommal készül, glutén- és szójamentes, ráadásul a gyártás végén meghámozzák, így tovább növelve kényelmi és élvezeti értékét. A szilveszteri bulik elengedhetetlen kelléke, de más alkaAz ALDI New Lifestyle termékcsaládjának legújabb tagjai igazi termékinnováció, hiszen a hagyományos virslihez képest 30 százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz, ám ez ízében nem érezhető. A négy darabos kiszerelésben, védőgázas csomagolásban kapható termék 84százalékos sertéshús-tartalommal készül, glutén- és szójamentes, ráadásul a gyártás végén meghámozzák, így tovább növelve kényelmi és élvezeti értékét. A szilveszteri bulik elengedhetetlen kelléke, de más alkalmakkor is ajánlott gluténérzékenyeknek, illetve mindazoknak, akik figyelnek kalóriabevitelükre.
Kapcsolódó cikkeink
Bővül az ALDI app: ezentúl kuponok is elérhetők
Újabb mérföldkőhöz érkezett az ALDI applikáció. A vásárlók mostantól bármely…
Tovább olvasom >Befutóékszer és kávés pezsgés a 30. ALDI Női Futógálán
Harmincadik alkalommal zajlik Magyarország legszebb szabadidősport-rendezvénye, az ALDI Női Futógála…
Tovább olvasom >Újra Fairtrade minősítésű a Sainsbury’s saját márkás teája
A Sainsbury’s bejelentette, hogy ismét Fairtrade minősítést kap saját márkás…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >XII. Laurel Retail Konferencia – működés közben látható a jövő
Május 28-án a budapesti Larus Rendezvényközpontban ismét találkoznak a kiskereskedelem…
Tovább olvasom >ÖRT-NMHH Minikonferencia: Merre tovább influenszer reklámozás?
Milyen szabályok vonatkoznak ma az influenszerekre? Hol húzódnak az etikai…
Tovább olvasom >