Legyen Ön is résztvevője az Év gasztronómiai kalandjának!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete november 30-án nagyszabású nyilvános gálavacsorával tiszteleg Gundel Károly munkássága előtt, amelyet a közelmúlt és a jelen 5-5 meghatározó séfje készít el.
A szakma kötetlen és örömteli ünnepén az Ipartestület és szakácskiválóságok 5 fogásos menüsorral, éjféli büfével és korlátlan italfogyasztással várják a vendégeket. A rendezvény esetleges hasznát az MVI szakmai érdekvédelmi céljainak megvalósítására fordítja.
Bíró Lajos (Bock Bisztró) – Sárközi Ákos ( Borkonyha): Amuse Bouché falatok
Palóc cappuccino, tárkony bon-bon
Borjú Magyaróvári módra
Töltött alma kocka
Garaczi János (Tanyacsárda Lajosmizse ) – Rácz Ferenc (La Fiesta Party Sevice): Hideg előétel
Formában sült libamájpástétom birsalma pürével
Paprikás malacfül és nyelvkocsonya
Gundel saláta
Gullner Gyula (Duna InterContinentál) – Wolf András (Salon Restaurant): Leves
Csicsóka krémleves, ropogós zsályalevelekkel
Wolf András – Fekete Antonio (Salon Restaurant – New York Kávéház): Meleg fogásközi étel
Enyhén füstölt pisztráng tormás karfiollal
Cseh János (Marriott) – Győrffy Árpád (Arany Kaviár Étterem): Főfogás
Zselici vaddisznó tarja céklavariációkkal és kelbimbólevélkékkel
Kovács Sándor (Gerbeaud) – Andrész Zoltán (Andrész Cukrászda): Desszert
Gundel palacsinta-varázs
Juhász Attila (séf, Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness****): Éjféli büfé
Hideg parasztos ízelítő házi disznóságokból
Konfitált malaccsászár alföldi kemencés káposztával és kolbászos krumpligombóccal
Filézett kappanmell és comb vadas mártásban, roppanós zöldségekkel, zsemlepudinggal
A jegyigénylő nyomtatványt itt érheti el.
A Gálaest részvételi díja 18 000 Ft, MVI tagoknak 15 000 Ft
Az árak a teljes étel- és italsort tartalmazzák, a szállás díját nem.
Bővebb információért keresse fel az MVI Titkárságát az info@mvi.hu címen.
A eseménynek otthont adó mezőkövesdi Belneo Hotel Zsóri **** Wellness Szálloda a részvevőknek kedvezményes szobaárat biztosít a gálaest éjszakájára.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >