Legjobb szakácsaink 27 év alatt
Nyikos Patrik, a Stand Étterem séfje nyerte a Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2024 nemzetközi verseny hazai döntőjét, ő képviselheti hazánkat az ifjúsági szakács világbajnokságon, amely októberben Magyarországon kerül megrendezésre.

A dobogósok Pintér Katalin és Kovács Lázár társaságában
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Bocuse d’Or előszobájaként is kezelt, 27 év alatti szakácsoknak rendezett versenyt immár 29. alkalommal tartotta meg a magyar Chaine Egyesület a METRO Gasztroakadémián. A versenyen Patrik mellett még heten indultak: Dudar Máté – Hotel Wellamarin, Gulyás Máté – IKON Debrecen, Incze Árpád – Pajta Étterem, Kis Gergely – Four Season, Schmidt Torontál – Lokal47, Szabó Noel – Tiltott Csíki Söröző, Végh Botond – BGE. A második helyezett Kis Gergely lett, Gulyás Máté pedig a harmadik. //
Kapcsolódó cikkeink
Zöldülő gasztromarketing és Z-gen
A Magyar Marketing Szövetség HoReCa & Event és Zöld Tagozat…
Tovább olvasom >Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >