Legjobb szakácsaink 27 év alatt
Nyikos Patrik, a Stand Étterem séfje nyerte a Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2024 nemzetközi verseny hazai döntőjét, ő képviselheti hazánkat az ifjúsági szakács világbajnokságon, amely októberben Magyarországon kerül megrendezésre.

A dobogósok Pintér Katalin és Kovács Lázár társaságában
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Bocuse d’Or előszobájaként is kezelt, 27 év alatti szakácsoknak rendezett versenyt immár 29. alkalommal tartotta meg a magyar Chaine Egyesület a METRO Gasztroakadémián. A versenyen Patrik mellett még heten indultak: Dudar Máté – Hotel Wellamarin, Gulyás Máté – IKON Debrecen, Incze Árpád – Pajta Étterem, Kis Gergely – Four Season, Schmidt Torontál – Lokal47, Szabó Noel – Tiltott Csíki Söröző, Végh Botond – BGE. A második helyezett Kis Gergely lett, Gulyás Máté pedig a harmadik. //
Kapcsolódó cikkeink
A KÖZSZÖV első 25 éve
Megalapításának 25. évfordulóját ünnepli idén a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos…
Tovább olvasom >Alumínium csillogás a márkaépítésben
Fenntarthatósággal kapcsolatos aktuális kérdéseket járták körbe a Magyar Marketing Szövetség…
Tovább olvasom >Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >