Legeltetett állatoktól származó saját márkás tejszínt vezetett be a Waitrose
A Waitrose & Partners új, szabad tartású állatoktól származó tejszíntermékeket vezetett be saját márkás kínálatába, ezzel tovább erősítve a magasabb állatjóléti standardok iránti elkötelezettségét.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
Az új tejszínválaszték a Waitrose Essentials és a Waitrose saját márkák alatt jelennek meg. Rachel Aldridge, a Waitrose tejtermékekért felelős beszerzője elmondta, hogy a szabadon legeltetett állatoktól származó tej sikeres bevezetése után úgy érezték, elérkezett az idő, hogy a kínálatot tejszínnel bővítsék. A tej olyan tehenektől érkezik, amelyek évente legalább 183 napot legelnek a szabadban, holott a becslések szerint az országban az állatállomány 5%-a továbbra is egész évben zárt istállókban él.
A Waitrose a következő három évben további 1 milliárd fontot kíván üzleteibe beruházni, és öt év alatt mintegy 100 új kényelmi bolt nyitására törekszik az Egyesült Királyságban.
Kapcsolódó cikkeink
Újrahasznosítja a parafadugót a brit Waitrose
Elsőként vezet be a Waitrose az Egyesült Királyságban parafadugó újrahasznosítási…
Tovább olvasom >Az Alpro Peter Crouchcsal együttműködve bővíti növényifehérje-választékát
Az Alpro egy sor újdonsággal bővítette növényifehérje-választékát a Peter Crouch futball-legendával kötött…
Tovább olvasom >Nagykereskedelmi trendek 2024 után: Tech, AI, fenntarthatóság…
A nagykereskedelmi iparág jelentős átalakuláson megy keresztül, amelyet a változó fogyasztói…
Tovább olvasom >További cikkeink
FAO: Itt az idő, hogy valósággá tegyük az egészséges, tápláló és megfizethető étrendhez való jogot
Az idei élelmezési világnap témája „Az élelemhez való jog a jobb életért…
Tovább olvasom >Stabilizálódott a termőterület nagysága a hazai dohányágazatban
Az ágazat szereplői bizakodással vetették bele magukat az idei munkába…
Tovább olvasom >Beindulnak az online előfizetéses hűségprogramok Magyarországon
Az előfizetéses hűségprogramok előnyei közül a legvonzóbb a vásárlás teljes…
Tovább olvasom >