Látogatás a jégkrémgyárban
Július 16-án az Unilever Magyarország Kft. gyárlátogatást szervezett cseh, szlovák és magyar újságírók részére az 52 ezer négyzetméteres veszprémi üzemegységébe. Itt készülnek az Unilever által forgalmazott jégkrémek, egy 8700 négyzetméteres gyárépületben. A látogatás alkalmával a Magyarországon is kapható jégkrémek közül a Cornetto és a Magnum gyártási folyamatát követhették nyomon a meghívottak. Többek között megtudták, hogy a gyárban egy óra alatt 20-25 ezer darab Magnum készül. Ahhoz, hogy Veszprém minden egyes lakójának készítsenek egy Magnumot, mindössze 2,5 órára volna szükség. Az egy óra alatt Magnummá varázsolt alapanyagok mennyiségét jól jelzi, hogy a 20-25 ezer darab jégkrémhez több mint 1000 tonna csokit és tejet, valamint több mint 200 tonna kakaóport használnak fel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
10 éves a MOL Fresh Corner – az olimpiai bajnoktól a Tankcsapdáig mindenki az ország legkedveltebb hot-dogját ünnepli
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Maklárról a csillagokig: az űrcsoki utazása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Exkluzív vásárlói bulit szervez a Lidl az egyik budapesti üzletébe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >