Látogatás a jégkrémgyárban
Július 16-án az Unilever Magyarország Kft. gyárlátogatást szervezett cseh, szlovák és magyar újságírók részére az 52 ezer négyzetméteres veszprémi üzemegységébe. Itt készülnek az Unilever által forgalmazott jégkrémek, egy 8700 négyzetméteres gyárépületben. A látogatás alkalmával a Magyarországon is kapható jégkrémek közül a Cornetto és a Magnum gyártási folyamatát követhették nyomon a meghívottak. Többek között megtudták, hogy a gyárban egy óra alatt 20-25 ezer darab Magnum készül. Ahhoz, hogy Veszprém minden egyes lakójának készítsenek egy Magnumot, mindössze 2,5 órára volna szükség. Az egy óra alatt Magnummá varázsolt alapanyagok mennyiségét jól jelzi, hogy a 20-25 ezer darab jégkrémhez több mint 1000 tonna csokit és tejet, valamint több mint 200 tonna kakaóport használnak fel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >