Lángostésztával és halas menükkel tarolt a SPAR – ilyen termékinnovációkat díjaztak 2025-ben
Két újabb szakmai díjjal tüntették ki a SPAR-t nemrég. Az „Inno d’Or – Év Innovációja 2025” elismerést elnyerő fejlesztések új szintre emelték a minőséget és a vásárlói élményt.
Az „Inno d’Or – Év Innovációja 2025” verseny Élelmiszer kategóriájában két saját márkás termék is elnyerte a rangos díjat: a „SPAR halas készételek” és a „SPAR HAZAI.SZERETEM gyorsfagyasztott lángostészta” fejlesztéseit a 32 fős szakmai zsűri választotta a legjobbak közé. A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a termékinnovációkra, amelyek valódi értéket teremtenek a fogyasztóknak. „A SPAR számára az innováció nem egyszerűen a kínálat frissítését jelenti, hanem választ a vásárlók változó élethelyzeteire, szokásaira és elvárásaira. Egy új termék akkor jó, ha nemcsak finom és praktikus, hanem segít a mindennapokban: időt spórol, élményt ad, és közben megbízható. Ezért dolgozunk úgy, hogy minden fejlesztés mögött ott legyen a fogyasztói igények mély megértése és a minőség iránti elkötelezettség. Az Inno d’Or díj számunkra nemcsak szakmai elismerés, hanem megerősítés is abban, hogy amit a tradíció és a modernitás találkozásáról gondolunk, az a vásárlók szemében is értékké válik”– mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.
Lángos mindenkinek
A SPAR HAZAI.SZERETEM gyorsfagyasztott, kovásszal készült lángostésztája hiánypótló megoldásként jelent meg a piacon: a hagyományos magyar konyha ikonikus étele így már otthon is egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A nyolc darabra porciózott, egykilós csomagolás lehetővé teszi a részletekben történő adagolást, csökkentve az ételpazarlást, miközben a kovásszal készült tészta jellegzetesebb ízvilágot kínál. A termék a fiatalabb generációk számára is sikerélményt kínál a konyhában, miközben valódi gasztronómiai tradíciót közvetít korszerű formában. A SPAR célja ezzel az, hogy egy szeretett klasszikust tegyen elérhetővé a hétköznapokban is, a megszokott minőségben, egyszerűen.
Termékcsalád a halrajongóknak
A halas készételek terén is előrelépés történt a SPAR-nál. A tejfölös harcsapaprikás és az afrikai harcsafiléből készült halászlé modern technológiával, nagy nyomású hideg eljárással készül, tartósítószer nélkül. A praktikus, hűtött kiszerelés révén ezek a tradicionális magyar fogások már nemcsak ünnepek alkalmával, hanem bármikor elérhetőek a fogyasztók számára. A fejlesztés egyszerre felel meg a kényelmi és egészségtudatos elvárásoknak, megőrizve az ételek természetes ízvilágát és tápértékét. A halpaprikás és a halászlé is fehérjében gazdag, könnyen emészthető táplálék, nem véletlenül része a magyar konyhának, és került a SPAR innovációk fókuszába.
Kapcsolódó cikkeink
Több mint egymilliárdos beruházással nyílt meg Szombathely legújabb SPAR üzlete
A SPAR Magyarország több mint 1 milliárd forintos befektetés eredményeként…
Tovább olvasom >Dinamikusan bővül a SPAR franchise hálózata – már több mint 300 üzlettel van jelen országszerte
A SPAR Magyarország franchise hálózata továbbra is dinamikusan fejlődik. 2025.…
Tovább olvasom >NKFH: hársfavirág teát hívott vissza a Spar
A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. hársfavirág teát hívott vissza esetleges…
Tovább olvasom >További cikkeink
Drágul a csirke, drágul a tojás – ez vár most a magyar vásárlókra
Jelentős áremelkedés zajlott le a hazai baromfipiacon az elmúlt hónapokban…
Tovább olvasom >Kiszámíthatatlan szezont hozott 2025 a csonthéjas gyümölcsök piacán
Ellentétes tendenciák jellemzik a 2025-ös csonthéjas gyümölcsszezont világszerte: miközben egyes…
Tovább olvasom >Hódít a #MatchaTok: a japán zöldtea por lett a közösségi média új kedvence
A TikTokon elindult #MatchaTok trend szélsebesen meghódította a világot: a…
Tovább olvasom >