Lágyabb kefir a Milli márka alatt
Újabb taggal, a Milli Janga Kaukázusi Kefir+-szal bővült márciustól a Milli márkacsalád. A Milli Janga Kaukázusi Kefir+ különlegessége abból fakad, hogy egy hagyományosan magas minőségű, klasszikus termékbe egyedi módon olyan pre- és probiotikumok kerültek, amelyek jótékony, immunerősítő hatásait klinikai tesztek is bizonyítják
– Ráadásul a hagyományos kaukázusi kefirrel ellentétben a termék íze az eddig megszokottnál lágyabb és selymesebb – mondja Pesti Borbála, a Friesland Hungária marketingmenedzsere.
Az új termék elsősorban az egészségtudatos, fiatal női korosztályt szólítja meg, akik számára az egészséges táplálkozás kiemelt fontosságú. A termékbevezetést tv-reklámmal támogatja a Friesland. Emellett a klasszikus instore aktivitások sem maradnak el.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Natur’A kenyércsalád
A Lantmännen Unibake legújabb márkája, a Natur’A kenyércsalád innovatív termékekkel…
Tovább olvasom >Tatayoyo – Trópusi ízvilágú paprika
A Tatayoyo paprika számos újdonsággal és termékelőnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak…
Tovább olvasom >Új Hajdú grillsajt ízek
A grillsajt a tökéletes termék napjaink korszerű táplálkozási igényeinek kiszolgálására:…
Tovább olvasom >