Krumpli ropogósan
Nem vállalnak nagy kockázatot azok, akik azt jósolják, hogy a jövő tömegétkeztetése már nem csak gasztronómiai kérdés: a tudomány és az ipar legalább ekkora szerepet fog benne játszani.A termékfejlesztés diadalának is tekinthető a convenience termékek 21. századi generációinak új tagja, a McCain közelmúltban kifejlesztett sültburgonya-fajtája. De hogyan lehet megújítani a klasszikus rósejbnit? Sokszor bosszankodik a vendég, ha sült krumpliját nem frissen kapja, márpedig az úgy az igazi. Nem is csoda, hogy igényes megrendelő, ha házhoz szállítást kér, köretként nem is gondol a pommes frites-re.
Nos, a McCain Flavorlast elnevezésű, nyolcféle formában kínált hasábburgonyája 15 percen keresztül őrzi a „mintha most szedték volna ki az olajból” érzetű frissességét, ropogós külső burkát. A termék segítségével lehetségessé válik, hogy telt ház idején vagy rendezvények alkalmával a vendégek élvezhető állapotban kapják kedvenc köretüket, vagy bátran rendeljenek sült krumplit vacsorára a McCain Flavorlast burgonyát használó közeli étteremből.
Sajnos erre az élményre, a McCain hazai képviselője szerint, Európában még kicsit várnunk kell.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >