Kreatív Italfórum a kávé- és bárkultúra fortélyairól
Nagyszabású eseményen ismerkedhetnek meg az italok világával azok, akik szakmabeliként vagy akár vendégként, fogyasztóként többet szeretnének tudni a kávé- és bárkultúra fortélyairól. A február 14-én zajló Kreatív Italfórumon mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy olyan termékeket kóstoljon meg, melyek a legjobb éttermek és bárok választékában szerepelnek. Előadások, vezetett italkóstolók, szemináriumok és számos program várja a látogatókat, akik a csupán kétkoktélnyi belépőjegy áráért egész nap ingyenesen tesztelhetik a különböző italokat a kávéktól a párlatokig, vagy akár sorkülönlegességeket, pálinkákat, kézműves borokat.
Kávéházak anno, a világ leghíresebb koktéljai, a nemzetközi bárvilág aktuális trendjei, a párlatok világa, sörtudomány, a kávé útja cserjétől a csészéig, milyenek a kézműves borok – ez csupán ízelítő a programból, melyhez kapcsolódóan a kiállító cégek is számos meglepetéssel készülnek.
A hazai szakma kiválóságai mellett a nemzetközi bárvilág ismert arcai is megjelennek, az esemény vendége lesz Matthijs Janssen mesterdesztilláló, Arno van Eijmeren mixológus, a De Kuyper márkanagykövete, és Nicolas St Jean világbajnok flair bártender. Ők nemcsak előadókként, hanem zsűritagokként is tiszteletüket teszik a rendezvénynek otthont adó Hotel Corinthiában, mert a De Kuyper mixerverseny idei döntője az Italfórum egyik kiemelt programja.
Új luxusmárkák, egy igazán különleges receptkönyv debütálása, Bar Lounge, és számos olyan előadás várja a vendégeket, amitől kihagyhatatlannak ígérkezik az Italfórum, s a show este is folytatódik!
RÉSZLETES PROGRAM
• Időpont: 2011. február 14., 10.00 – 20.00 óra között
• Helyszín: Hotel Corinthia Budapest – konferenciaközpont, 1074, Bp., Erzsébet krt. 49.
• Házigazda: Morafcsik Péter, a Bols Mixerakadémia vezetője
• Szeminárium-moderátor: Nagy Zoltán bártulajdonos-bártender (LAB, Boutiq’)
• Szervező: Centralpress lapkiadó/ CAFÉ&Bar, Vendéglátás, Vendon.hu
A programokról és a részvételi lehetőségekről a www.vendon.hu portál ad részletes tájékoztatást.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
AI a vezetésben: több mint automatizálás, a munka támogatása
A mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása az üzleti életben már nemcsak…
Tovább olvasom >Jön az idei utolsó Trade Marketing Klubülés – POPAI POP díjátadóval
November 28-án a MOM Kulturális Központ (MOMKult) különtermébe várunk mindenkit,…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben? Jön a 34. Biokultúra Nap!
A Magyar Biokultúra Szövetség immár 34. alkalommal rendezi meg a…
Tovább olvasom >