Közéleti személyiségek receptjei az Így főznek sorozat új kötetében
Közéleti személyiségek, polgármesterek és borászok adják közre kedvenc ételeik receptjeit az Így főznek a polgármesterek és közéleti személyiségek című kiadványban, amelyet a sorozat hetedik darabjaként mutattak be csütörtökön Budapesten.
A válogatáskötetben ezúttal az ország különböző térségeinek polgármestereit és közéleti személyiségeit, valamint jól ismert borászokat szólaltatnak meg a könyv készítői.
A receptgyűjteményben megtalálható mások mellett Tarlós István főpolgármester tejfölös-zöldséges marhafelsál receptje; Bácskai Jánosnak, Ferencváros polgármesterének aszaltszilvás-diós céklasalátával kínált mentás báránynyársa; Hassay Zsófia VI. kerületi polgármester almás felfújtja; a XI. kerületet vezető Hoffmann Tamás túrós csuszája; Láng Zsolt II. kerületi polgármester zöldborsmártással készített steakje vagy Papcsák Ferenc képviselő kedvenc grill étele is.
A legismertebb magyar borászok kedvenc receptjeik mellett a könyv összes ételéhez ajánlanak ízletes magyar borokat.
A sorozat korábbi részeiben az olvasók megtudhatták többek között, hogy főznek és sütnek ismert magyar művészek, magyar kézilabdázók vagy országgyűlési képviselők. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Bezár a Michelin által ajánlott Laurel Étterem Budapesten
Öt év működés után bezár a Laurel Budapest, a Michelin…
Tovább olvasom >Ötven új hely a Magyar Konyha Balaton 2024 Gasztrokalauzában
Mintegy háromszáz étterem, strandbisztró, kávézó, lángosozó és cukrászda, köztük ötven…
Tovább olvasom >Ennyibe kerül most egy menüsor az ország legjobb vidéki éttermeiben
Az ország legjobb vidéki éttermeinek listája változatos kulináris élményeket kínál,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >