Közéleti személyiségek receptjei az Így főznek sorozat új kötetében
Közéleti személyiségek, polgármesterek és borászok adják közre kedvenc ételeik receptjeit az Így főznek a polgármesterek és közéleti személyiségek című kiadványban, amelyet a sorozat hetedik darabjaként mutattak be csütörtökön Budapesten.
A válogatáskötetben ezúttal az ország különböző térségeinek polgármestereit és közéleti személyiségeit, valamint jól ismert borászokat szólaltatnak meg a könyv készítői.
A receptgyűjteményben megtalálható mások mellett Tarlós István főpolgármester tejfölös-zöldséges marhafelsál receptje; Bácskai Jánosnak, Ferencváros polgármesterének aszaltszilvás-diós céklasalátával kínált mentás báránynyársa; Hassay Zsófia VI. kerületi polgármester almás felfújtja; a XI. kerületet vezető Hoffmann Tamás túrós csuszája; Láng Zsolt II. kerületi polgármester zöldborsmártással készített steakje vagy Papcsák Ferenc képviselő kedvenc grill étele is.
A legismertebb magyar borászok kedvenc receptjeik mellett a könyv összes ételéhez ajánlanak ízletes magyar borokat.
A sorozat korábbi részeiben az olvasók megtudhatták többek között, hogy főznek és sütnek ismert magyar művészek, magyar kézilabdázók vagy országgyűlési képviselők. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Az első főzőcsatornánk
A hazai gasztronómia fejlődésében komoly közvetett szerepet játszottak a világ…
Tovább olvasom >Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Egy kutatás szerint érdemes Budapestre többször visszatérni
Kutatást készített a Danubius Hotels a budapesti szállodáikba látogató külföldi…
Tovább olvasom >További cikkeink
A turizmusra is kihat a járvány eszkalációja
Bár a ragadós száj- és körömfájás vírusa emberre nem veszélyes,…
Tovább olvasom >Patkány a levesben, rovar a tálban – több mint 1900 Sukiya éttermet zárnak be Japánban
Kellemetlen incidens rázta meg Japán egyik legismertebb gyorsétterem-láncát: a Sukiya,…
Tovább olvasom >Intelligens italpromóció – A nap képe
Hogy miért kevernek az emberek koktélokat egyre gyakrabban otthon, annak…
Tovább olvasom >