Korszerű eljárással készül a FINO újdonsága
Idén novembertől kerül az üzletek polcaira a kaposvári székhelyű, 100 százalékban magyar vállalat, a FINO Csoport új, plusz 30 százalék tejfehérjét tartalmazó termékcsaládja. A cégcsoport jelenlegi termékújdonsága rendkívül korszerű, ultra- és nanoszűrő eljárással készül. A termékek magas minőségét a beérkező alapanyagok folyamatos és szigorú bevizsgálása, illetve a nagyfokú automatizáltság biztosítja
A csoport 5600 hektáron gazdálkodik, teheneik takarmányát nagyrészt maguk állítják elő. A családi vállalkozás célja, hogy a különleges ultra- és nanoszűrési technológiával készülő tejtermékekkel megreformálják a hazai tejtermékfogyasztási szokásokat. //
Kapcsolódó cikkeink
Csaknem 100 milliárd forintból fejlődhet tovább az élelmiszeripar
Megszülettek az első támogatói döntések a komplex élelmiszeripari fejlesztések kapcsán,…
Tovább olvasom >Csaknem 100 milliárd forintból fejlődhet tovább az élelmiszeripar
Megszülettek az első támogatói döntések a komplex élelmiszeripari fejlesztések kapcsán,…
Tovább olvasom >70 millió dollárt költ a beszállítói hálózat fejlesztésére a SHEIN 2028-ig
A vállalat 7,5 millió dollárt dél-kínai üzemek modernizálására költött. 70…
Tovább olvasom >További cikkeink
EM: tovább folytatódik a visszaváltási rendszer fejlesztése
Az előző év elejétől bevezetett rendszernek köszönhetően 2025 nyarára jelentős…
Tovább olvasom >Lassulás és áremelkedés egyszerre – így alakul a tejpiac nyáron
A tejágazatban egyszerre van jelen a nemzetközi árnövekedés és a…
Tovább olvasom >Újabb probléma hozhat élelmiszer-drágulást
Súlyos következményekkel járhat a latin-amerikai agrárszektorra nézve, ha az Egyesült…
Tovább olvasom >