Korszerű eljárással készül a FINO újdonsága
Idén novembertől kerül az üzletek polcaira a kaposvári székhelyű, 100 százalékban magyar vállalat, a FINO Csoport új, plusz 30 százalék tejfehérjét tartalmazó termékcsaládja. A cégcsoport jelenlegi termékújdonsága rendkívül korszerű, ultra- és nanoszűrő eljárással készül. A termékek magas minőségét a beérkező alapanyagok folyamatos és szigorú bevizsgálása, illetve a nagyfokú automatizáltság biztosítja
A csoport 5600 hektáron gazdálkodik, teheneik takarmányát nagyrészt maguk állítják elő. A családi vállalkozás célja, hogy a különleges ultra- és nanoszűrési technológiával készülő tejtermékekkel megreformálják a hazai tejtermékfogyasztási szokásokat. //
Kapcsolódó cikkeink
Magyarországon még mindig kevesen gondolkoznak kifejezetten energiahatékonysági célú fejlesztésekben
Magyarországon még mindig kevesen gondolkoznak kifejezetten energiahatékonysági célú fejlesztésekben. Erre…
Tovább olvasom >Elkezdődött a Lidl Magyarország eddigi legnagyobb logisztikai központjának építése
Megkezdődött a Lidl Magyarország ötödik, hazánkban az eddigi legnagyobb logisztikai…
Tovább olvasom >Fenntartható mobilitás a Westendben: úttörő mikromobilitási fejlesztések
A Westend bevásárlóközpont új, „Westend – összekapcsolva a várossal” nevű…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >