Koronás segítség
A Koronás Cukor termékválasztékába kétfajta befőzőcukor tartozik, a 2:1-es, valamint a 3:1-es variáció. A két termék között csupán annyi a különbség, hogy az egyik esetében 500 g termékhez 1000 g gyümölcsöt kell adnunk, míg a másik esetében ugyanennyi termékhez 1500 g gyümölcs szükséges. A számok tehát a gyümölcs és a cukor arányát mutatják.
A Koronás Cukor szeretné megmutatni idén a fogyasztóknak, hogy a lekvárkészítés már nem egy bonyolult, sokáig tartó konyhai művelet, hanem egyszerű és gyors, csupán Koronás Befőzőcukor, gyümölcs és 15 perc szükséges hozzá.
Receptekkel, videókkal, tippekkel és természetesen nyereményjátékkal várják idén is a lekvár kedvelőit a www.azenlekvarom.hu weboldalon, valamint az idén húsz éves Koronás Cukor hivatalos Facebook oldalán. (x)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
VOSZ Barométer – 2024. II. negyedév: kötelező optimizmus vagy valódi növekedés?
Az inflációs érzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben…
Tovább olvasom >Fidelity: Három téma, ami Q3-ban alakítja a befektetéseket
Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági…
Tovább olvasom >A nagyvállalatok ellenállnak a gazdasági bizonytalanságnak
Visszafogott várakozások jellemzik a hazai nagyvállalati szektort a következő egy…
Tovább olvasom >