Koronás segítség
A Koronás Cukor termékválasztékába kétfajta befőzőcukor tartozik, a 2:1-es, valamint a 3:1-es variáció. A két termék között csupán annyi a különbség, hogy az egyik esetében 500 g termékhez 1000 g gyümölcsöt kell adnunk, míg a másik esetében ugyanennyi termékhez 1500 g gyümölcs szükséges. A számok tehát a gyümölcs és a cukor arányát mutatják.
A Koronás Cukor szeretné megmutatni idén a fogyasztóknak, hogy a lekvárkészítés már nem egy bonyolult, sokáig tartó konyhai művelet, hanem egyszerű és gyors, csupán Koronás Befőzőcukor, gyümölcs és 15 perc szükséges hozzá.
Receptekkel, videókkal, tippekkel és természetesen nyereményjátékkal várják idén is a lekvár kedvelőit a www.azenlekvarom.hu weboldalon, valamint az idén húsz éves Koronás Cukor hivatalos Facebook oldalán. (x)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Amitől a terméket a kosárba helyezzük – kutatás
A PwC és a Publicis Groupe Hungary legújabb közös kutatása…
Tovább olvasom >Korhatár alá került az energiaital: amit minden boltosnak tudnia kell
Június 11-től életbe lépett az energiaitalok árusítására vonatkozó új szabályozás:…
Tovább olvasom >Háztartási és higiénés termékek ára is nyomon követhető az Árfigyelőben
Újabb 42 termékkategóriával bővült a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett,…
Tovább olvasom >