Komlózott kávé!
Szeretjük a kávét. Szeretjük a divatos, jól komlózott IPA söröket. Bár ez nem is lényeges, hiszen még nem jelenti azt, hogy szeretni tudnánk a denveri „találmányt” is, a Corvus elnevezésű komlózott kávét. De nagyon kíváncsiak lennénk az ízére, a minimum eredetiként jellemezhető termékfejlesztési próbálkozásra. A Corvus nem főzött, hanem hidegen készített ital: a darált kávét 250 literes sörerjesztő tartályokban 17 órán keresztül a komlóval együtt fermentálják szobahőmérsékletű vízben, ami erősíti az ital csokoládés és citrusos ízjegyeit. Egy tucatnyi a három decis palackokból 42 dollárba kerül (közel 10 ezer Ft), de itthon nem érdemes elkezdeni gyűjteni rá, mert egyelőre csak Denverben kapható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >