Komlózott kávé!
Szeretjük a kávét. Szeretjük a divatos, jól komlózott IPA söröket. Bár ez nem is lényeges, hiszen még nem jelenti azt, hogy szeretni tudnánk a denveri „találmányt” is, a Corvus elnevezésű komlózott kávét. De nagyon kíváncsiak lennénk az ízére, a minimum eredetiként jellemezhető termékfejlesztési próbálkozásra. A Corvus nem főzött, hanem hidegen készített ital: a darált kávét 250 literes sörerjesztő tartályokban 17 órán keresztül a komlóval együtt fermentálják szobahőmérsékletű vízben, ami erősíti az ital csokoládés és citrusos ízjegyeit. Egy tucatnyi a három decis palackokból 42 dollárba kerül (közel 10 ezer Ft), de itthon nem érdemes elkezdeni gyűjteni rá, mert egyelőre csak Denverben kapható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >