Komlózott kávé!
Szeretjük a kávét. Szeretjük a divatos, jól komlózott IPA söröket. Bár ez nem is lényeges, hiszen még nem jelenti azt, hogy szeretni tudnánk a denveri „találmányt” is, a Corvus elnevezésű komlózott kávét. De nagyon kíváncsiak lennénk az ízére, a minimum eredetiként jellemezhető termékfejlesztési próbálkozásra. A Corvus nem főzött, hanem hidegen készített ital: a darált kávét 250 literes sörerjesztő tartályokban 17 órán keresztül a komlóval együtt fermentálják szobahőmérsékletű vízben, ami erősíti az ital csokoládés és citrusos ízjegyeit. Egy tucatnyi a három decis palackokból 42 dollárba kerül (közel 10 ezer Ft), de itthon nem érdemes elkezdeni gyűjteni rá, mert egyelőre csak Denverben kapható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >