Koleszterincsökkentő a hamburgerbe
Koleszterincsökkentőt kellene keverni a hamburgerbe – javasolják brit tudósok.
Úgy vélik, a sztatin mérsékelné a gyorsétel egészségre káros hatásait.
Az erről szóló tanulmány egy amerikai szívgyógyászati szaklapban jelent meg. A kutatók szerint a koleszterincsökkentő olcsó, hatékony, biztonságos és kis dózisban is hozzáférhető – írja a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Augusztusban négyhavi csúcsára ért fel a GKI konjunktúra indexe
A GKI Gazdaságkutató Zrt. – az EU támogatásával végzett –…
Tovább olvasom >Elkötelezett a kormány a hazai feldolgozóüzemek támogatása mellett
Újabb támogatói döntések születettek az élelmiszeriparban: a feldolgozó üzemek komplex…
Tovább olvasom >KSH: a bruttó átlagkereset 704 400 forint volt júniusban, 9,7 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit
2025. júniusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 704…
Tovább olvasom >