Koleszterincsökkentő a hamburgerbe
Koleszterincsökkentőt kellene keverni a hamburgerbe – javasolják brit tudósok.
Úgy vélik, a sztatin mérsékelné a gyorsétel egészségre káros hatásait.
Az erről szóló tanulmány egy amerikai szívgyógyászati szaklapban jelent meg. A kutatók szerint a koleszterincsökkentő olcsó, hatékony, biztonságos és kis dózisban is hozzáférhető – írja a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
KSH: januárban 1,0 millió vendég közel 2,3 millió vendégéjszakát töltött el
2025 januárjában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,0…
Tovább olvasom >Lendülj formába idén tavasszal! – szakértői tippek az aktív életmódhoz
A tavasz közeledtével egyre többen érzik a vágyat, hogy új…
Tovább olvasom >A higiéniai szegénység enyhítésére társult az Amazon, az Unilever és a Colgate-Palmolive
Az Amazon az Unileverrel, a Colgate-Palmolive-val és más vezető márkákkal…
Tovább olvasom >