Koleszterincsökkentő a hamburgerbe
Koleszterincsökkentőt kellene keverni a hamburgerbe – javasolják brit tudósok.
Úgy vélik, a sztatin mérsékelné a gyorsétel egészségre káros hatásait.
Az erről szóló tanulmány egy amerikai szívgyógyászati szaklapban jelent meg. A kutatók szerint a koleszterincsökkentő olcsó, hatékony, biztonságos és kis dózisban is hozzáférhető – írja a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
GKI elemzés: Miért élnek szűkösebben a magyar háztartások, mint bárki más az EU-ban?
Képzeljük el, hogy minden uniós ország lakói egy nagy áruházban…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelői árak 2025. májusban az előző hónaphoz képest 0,7 százalékkal mérséklődtek, az egy évvel korábbihoz képest átlagosan 6,9 százalékkal növekedtek
2025 májusában az ipari termelői árak átlagosan 6,9 százalékkal meghaladták…
Tovább olvasom >A fogyasztás húzza a gazdaságot
Az Egyensúly Intézet friss előrejelzése szerint a magyar gazdaság idei…
Tovább olvasom >