Koleszterincsökkentő a hamburgerbe
Koleszterincsökkentőt kellene keverni a hamburgerbe – javasolják brit tudósok.
Úgy vélik, a sztatin mérsékelné a gyorsétel egészségre káros hatásait.
Az erről szóló tanulmány egy amerikai szívgyógyászati szaklapban jelent meg. A kutatók szerint a koleszterincsökkentő olcsó, hatékony, biztonságos és kis dózisban is hozzáférhető – írja a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
GKI Elemzés: EU-s források nélkül csak döcögne a hazai gazdaság
Idén május 1-én ünnepeljük uniós csatlakozásunk 21. évfordulóját. EU-s tagságunknak…
Tovább olvasom >NGM: mindig fellépünk az indokolatlan áremelés ellen, a következő hónapokban tovább csökkenhet az infláció
Áprilisban az infláció mértéke 4,2 százalékra, míg az élelmiszerinflációé 5,4…
Tovább olvasom >A vártnál magasabb lett az április infláció
Áprilisban 4,2 százalékos volt az éves infláció, havi szinten pedig…
Tovább olvasom >