Koleszterincsökkentő a hamburgerbe
Koleszterincsökkentőt kellene keverni a hamburgerbe – javasolják brit tudósok.
Úgy vélik, a sztatin mérsékelné a gyorsétel egészségre káros hatásait.
Az erről szóló tanulmány egy amerikai szívgyógyászati szaklapban jelent meg. A kutatók szerint a koleszterincsökkentő olcsó, hatékony, biztonságos és kis dózisban is hozzáférhető – írja a Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Föld napja: Felemás a magyar lakosság klímatudatossága
Április 22-e a Föld napja, így kifejezetten aktuális kérdés a…
Tovább olvasom >Országos kampányt indított a Tej Terméktanács a trappista sajt népszerűsítésére
A Tej Terméktanács országos marketingkampányt indított a hazai előállítású trappista…
Tovább olvasom >Bizalomzuhanás a globális gazdaságban az amerikai vámháború nyomán
A világgazdaság vezető szereplőinek gazdasági bizalmi indexei jelentősen romlottak az…
Tovább olvasom >