Magazin: Koktélpipa
A Martini koktél után VaporTininek nevezte el egy chicagói bártulajdonosnő italkínálatának szeptemberben bemutatott büszkeségét, ami valójában italnak nehezen nevezhető, lévén fogyasztása a belélegzéséből áll.
Ha valaki meg tudott barátkozni az előző számunkban bemutatott inhalálható csokoládé gondolatával, annak bizonyára nem lesz idegen a VaporTini ötlete sem, amelyre gazdája egy finn fesztiválon lelt, ahol forró kőre öntött vodka gőzét szívták be az ünneplők. A hölgy teniszlabda nagyságú speciális fémgömböt készíttetett, amelyben az italokat 82 °C -ig lehet melegíteni – ebből szívószál segítségével kell kiszippantani a gőzt. (Az „ital” optimális fogyasztási hőmérséklete egyébként 44 °C, ezen kezd el az alkohol gőze felszállni). Szakértő mixerek segítségével négy dekonstruált italt (két vodkát, egy gint és egy bourbont) választott itallapjára.
A bár a VaporTinit olyanoknak ajánlja, akik így is próbálnak súlyukra vigyázni, de felhívja a figyelmet arra, hogy fogyasztását bizony jelzi az alkoholszonda.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >