Kiváló Magyar Élelmiszerek a HORECA szektorban is
Új kezdeményezésként szervezi meg az Agrármarketing Centrum a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet viselő cégek képviselői és a HORECA szektor döntéshozói közötti üzleti találkozóját október 6-án.
A fórum fő témája a HORECA szektor beszerzési gyakorlata, valamint az, hogy milyen lehetőségeik vannak a KMÉ védjegyes termékeket előállító cégeknek a HORECA szektorban.
Az üzleti találkozót állófogadás zárja működő látványkonyhával, ahol a KMÉ-HORECA cégképviselők megkóstolhatják a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyes termékekből készült ételeket, majd megtekinthetik a HOVENTA Szakkiállítást.
A fogyasztók egyre gyakrabban találkozhatnak a jól ismert jelöléssel, hiszen az Agrármarketing Centrum nagy hangsúlyt fektet a védjegyet népszerűsítő reklám- és marketing akciókra.
A 2009 szeptemberében megtartott bírálat alkalmával ismét bővült a védjegyet viselő termékek népes családja: a szakértői zsűri 8 élelmiszeripari cég 46 termékét találta alkalmasnak arra, hogy viseljék a KMÉ védjegyet. A díjazottak között a pálinka éppúgy megtalálható, mint az étolaj, a feldolgozott húsipari termékek, a tálcás nyers szárnyas termékek, a 100 százalékos rostos üdítőitalok és a méz. Ezen új termékek a szeptember 22-25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő Promotion kiállításon tekinthetők meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >