Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet kapott a Pápai Hús két terméke
A reorganizációt követően a vállalat idén az első 10 hónapban 33 245-tel több sertést vágott, mint a tavalyi év azonos időszakában.
IFE-Foodapest kiállítás keretében Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet nyert a Pápai Hús Zrt. „Kanadai Bacon” és „Szeletelt Marhahúsos Párizsi” terméke.A vállalat az év folyamán rangos kiállításokon, vásárokon nyert díjakat (Bábolna, Pápa, Nyíregyháza, Debrecen), „Sült Prágai sonkájuk a 2007. évi Magyar Termék Nagydíj kitüntető címmel büszkélkedhet. Új fejlesztéseiket, a „Pápai Prémium” és a „Pápai Wellness” termékcsaládot a kiállításon mutatták be. Választékbővítési programuk keretében 2008. elején az élelmiszertudományok legújabb kutatási eredményeit felhasználva új termékeket hoznak a piacra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rangos díjakkal ismerték el a SPAR kevesebb műanyagot igénylő, innovatív csomagolási megoldását
Két rangos díjjal tüntették ki a SPAR Magyarország innovatív csomagolástechnológiáját.…
Tovább olvasom >Távozik a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója
Távozik a posztjáról a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója március 5-ével –…
Tovább olvasom >Hungexpo: több mint 23 ezer látogató kereste fel a Utazás+ Kiállítást és a Budapest Boat Show-t
Több mint 23 ezer látogató kereste fel a 47. Utazás+…
Tovább olvasom >