Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet kapott a Pápai Hús két terméke
A reorganizációt követően a vállalat idén az első 10 hónapban 33 245-tel több sertést vágott, mint a tavalyi év azonos időszakában.
IFE-Foodapest kiállítás keretében Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet nyert a Pápai Hús Zrt. „Kanadai Bacon” és „Szeletelt Marhahúsos Párizsi” terméke.A vállalat az év folyamán rangos kiállításokon, vásárokon nyert díjakat (Bábolna, Pápa, Nyíregyháza, Debrecen), „Sült Prágai sonkájuk a 2007. évi Magyar Termék Nagydíj kitüntető címmel büszkélkedhet. Új fejlesztéseiket, a „Pápai Prémium” és a „Pápai Wellness” termékcsaládot a kiállításon mutatták be. Választékbővítési programuk keretében 2008. elején az élelmiszertudományok legújabb kutatási eredményeit felhasználva új termékeket hoznak a piacra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ünnepi vacsora négy személyre egy csomagban
November 15. és 17. között 150 Tesco áruházban gyűjtik a…
Tovább olvasom >A Konyhafőnök sztárséfjeivel lép partnerségre a Kifli.hu
A Kifli.hu online szupermarket lett az RTL Konyhafőnök című, kulináris…
Tovább olvasom >Az Auchan áruházak december 24-én is nyitva lesznek
Az Auchan a vásárlói igényeket tartja szem előtt, amikor december…
Tovább olvasom >