Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet kapott a Pápai Hús két terméke
A reorganizációt követően a vállalat idén az első 10 hónapban 33 245-tel több sertést vágott, mint a tavalyi év azonos időszakában.
IFE-Foodapest kiállítás keretében Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet nyert a Pápai Hús Zrt. „Kanadai Bacon” és „Szeletelt Marhahúsos Párizsi” terméke.A vállalat az év folyamán rangos kiállításokon, vásárokon nyert díjakat (Bábolna, Pápa, Nyíregyháza, Debrecen), „Sült Prágai sonkájuk a 2007. évi Magyar Termék Nagydíj kitüntető címmel büszkélkedhet. Új fejlesztéseiket, a „Pápai Prémium” és a „Pápai Wellness” termékcsaládot a kiállításon mutatták be. Választékbővítési programuk keretében 2008. elején az élelmiszertudományok legújabb kutatási eredményeit felhasználva új termékeket hoznak a piacra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Átadásra kerültek a CO-OP Star idei Ezüstfenyő és Ezüstcsillag díjai
Ahogy minden évben karácsony előtt, úgy idén is, december közepén…
Tovább olvasom >A Lidl vásárlóinak köszönhetően közel 24 millió forintnyi adományt kapnak a rászoruló
Két hét alatt 15,5 millió forint értékű élelmiszeradomány-utalvány és közel…
Tovább olvasom >Már itthon is elérhető Dirk Rossmann önéletrajzi írása
A klímakatasztrófával foglalkozó oköthrillerei után megjelent magyarul Dirk Rossmann, a…
Tovább olvasom >