Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet kapott a Pápai Hús két terméke
A reorganizációt követően a vállalat idén az első 10 hónapban 33 245-tel több sertést vágott, mint a tavalyi év azonos időszakában.
IFE-Foodapest kiállítás keretében Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet nyert a Pápai Hús Zrt. „Kanadai Bacon” és „Szeletelt Marhahúsos Párizsi” terméke.A vállalat az év folyamán rangos kiállításokon, vásárokon nyert díjakat (Bábolna, Pápa, Nyíregyháza, Debrecen), „Sült Prágai sonkájuk a 2007. évi Magyar Termék Nagydíj kitüntető címmel büszkélkedhet. Új fejlesztéseiket, a „Pápai Prémium” és a „Pápai Wellness” termékcsaládot a kiállításon mutatták be. Választékbővítési programuk keretében 2008. elején az élelmiszertudományok legújabb kutatási eredményeit felhasználva új termékeket hoznak a piacra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nyugdíjas-utalványok: minden lánc másképp csábítja a vásárlókat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rendkívüli roham az Aldinál: már az első napon 290 ezer ruhát vittek haza a vásárlók
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >TikTok-láz Budapesten: sorban állnak a fiatalok a QQ Express ázsiai boltjaiért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >