Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet kapott a Pápai Hús két terméke
A reorganizációt követően a vállalat idén az első 10 hónapban 33 245-tel több sertést vágott, mint a tavalyi év azonos időszakában.
IFE-Foodapest kiállítás keretében Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet nyert a Pápai Hús Zrt. „Kanadai Bacon” és „Szeletelt Marhahúsos Párizsi” terméke.A vállalat az év folyamán rangos kiállításokon, vásárokon nyert díjakat (Bábolna, Pápa, Nyíregyháza, Debrecen), „Sült Prágai sonkájuk a 2007. évi Magyar Termék Nagydíj kitüntető címmel büszkélkedhet. Új fejlesztéseiket, a „Pápai Prémium” és a „Pápai Wellness” termékcsaládot a kiállításon mutatták be. Választékbővítési programuk keretében 2008. elején az élelmiszertudományok legújabb kutatási eredményeit felhasználva új termékeket hoznak a piacra.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vilniusban és Rigában is beleharaptak a magyar tojásfehérje szeletekbe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megvannak a kutatási adatok: kiderült, mik az idei karácsonyi slágertermékek és mennyit költünk rájuk
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A személyes tapasztalat segíti a megváltozott munkaképességű dolgozók elfogadását – kutatás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

