Kiválasztották „Az Év Szaloncukra 2024” díj nyerteseit
Idén már ötödik alkalommal rendezték meg Az Év Szaloncukra versenyt, amelyen az összes hazai szaloncukrokat gyártó cukrászda és gyártó szaloncukrai ringbe szállhattak.
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Az Év Szaloncukra díj mellett idén számos új kategóriában is versenyezhettek a gyártók. Egyebek mellett ismét a szakmai kategóriában, itt azonban csak három szaloncukorral indulhattak. A zsűri szakmai szempontokat és a szaloncukor formai elvárásait is figyelembe vette a döntéskor.
Az Év Szaloncukra 2024 címet a maklári Stühmer Körtezselés-muskotályos szaloncukra nyerte el, második a gyulai Kézműves Cukrászda Bailey’s kávés szaloncukra lett, míg a harmadik helyen a Sulyán Cukrászda mogyorókrémes chipses nugát szaloncukra végzett.
A szakmai kategória győztesének a gyulai Kézműves Cukrászda Bailey’s kávés szaloncukra bizonyult, második helyen végzett a soltvadkerti Szent Korona Cukrászda Vörösboros málna szaloncukra, a harmadik pedig a Szent Korona Cukrászda Pilvax Petőfi 200 sós karamellás kávés szaloncukra lett. //
Kapcsolódó cikkeink
Érezd a felfedezés ízét! – Stühmer Pillanat Korfu a világűrben és a Földön is
Várhatóan a hétvégén, június 8-án új fejezet nyílik a magyar…
Tovább olvasom >Csokoládé a csillagok között – A Stühmer meghódítja a világűrt!
A Stühmer, Magyarország ikonikus csokoládémárkája ismét történelmet ír: hamarosan a…
Tovább olvasom >Megvette a finn Oddlygood a brit Rude Health márkát
A skandináv vegán piacon vezető finn Oddlygood felvásárolta az Egyesült…
Tovább olvasom >További cikkeink
MBH-elemzés: A vártnál jobb GDP adatokat közölt a KSH
2025 második negyedévében a KSH által közzétett GDP adatok az…
Tovább olvasom >Forró augusztusban bíznak a sörgyártók
A tavalyi közel három százalékos növekedést követően az idei első…
Tovább olvasom >Gulyás Gergely: kiterjeszti a kormány a kistelepülési élelmiszerüzletek támogatási programját
Kiterjeszti a kormány az 5000 fő alatti településeken indult élelmiszerüzlet-támogatási…
Tovább olvasom >