Kistermelői útmutató készült a jó higiéniai gyakorlathoz
Kistermelői útmutató készült az élelmiszer-előállítás és értékesítés jó higiéniai gyakorlatához, ami ingyenesen elérhető a Földművelésügyi Minisztérium (FM) honlapján – közölte a szaktárca az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a kifejezetten élelmiszer-előállító kistermelőknek szánt ismertető egyebek mellett segíti a vállalkozásokat a rájuk vonatkozó jogszabályok értelmezésében, és iránymutatást ad az általuk végezhető tevékenységek szakszerű elvégzéséhez, és a tőlük elvárt igazolások, nyilvántartások és jelölések rendszerében is eligazít. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Egyre nagyobb a német fogyasztók hazai élelmiszerekbe vetett bizalma
A német fogyasztók 89%-a biztonságosnak vagy nagyon biztonságosnak tartja az…
Tovább olvasom >Történelmi fejlődésen ment keresztül a magyar vidék
A magyar vidék történelmi fejlődésen ment keresztül 2010 óta, de…
Tovább olvasom >Nemzeti Agrárgazdasági Kamara: az egész uniós agrár-élelmiszeripart tönkreteheti Ukrajna csatlakozása
Amikor Brüsszel az ukrán csatlakozást erőlteti, akkor minden uniós termelő…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új csomagolásban a Lidl Húsfarm családja
Tavasszal a Lidl 75 termékből álló, saját márkás Húsfarm termékcsaládja…
Tovább olvasom >Paradicsommal segít a brit Aldi a rákbeteg fiatalokon
Az Aldi jótékonysági kampányt indít a Teenage Cancer Trust szervezettel…
Tovább olvasom >Világszerte kapható lesz a Nestlé Sinergity csecsemőtápszere
A Nestlé bejelentette, hogy globálisan bevezeti Sinergity nevű, tudományos kutatásokra…
Tovább olvasom >