Kistermelői útmutató készült a jó higiéniai gyakorlathoz
Kistermelői útmutató készült az élelmiszer-előállítás és értékesítés jó higiéniai gyakorlatához, ami ingyenesen elérhető a Földművelésügyi Minisztérium (FM) honlapján – közölte a szaktárca az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a kifejezetten élelmiszer-előállító kistermelőknek szánt ismertető egyebek mellett segíti a vállalkozásokat a rájuk vonatkozó jogszabályok értelmezésében, és iránymutatást ad az általuk végezhető tevékenységek szakszerű elvégzéséhez, és a tőlük elvárt igazolások, nyilvántartások és jelölések rendszerében is eligazít. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Dr. Nikolaus Kriz tölti be az EFSA új ügyvezető igazgatói szerepét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magosz-NAK: elfogadhatatlan Brüsszel nyomásgyakorlása a Mercosur-megállapodás kapcsán
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kéknyelv-betegséget erősített meg a Nébih Somogy vármegyében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tojáspiac 2025: drágulás, visszaeső termelés és új exportlehetőségek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mesterséges hús: forradalmi újítás vagy bizonytalan jövő?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Piros lámpát kapott a görög befektető: bizonytalanságban az Alföldi Tej jövője
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >