Kiss János az egység mellett
Legyen vége a szakma hazai megosztottságának – többek között ez is vezérelte Kiss Jánost, amikor elvállalta az École Lenôtre közreműködésével létrejött Educatio CulinArtist – Chef Akadémia vizsgabizottságának elnöki tisztét. Dr. Kiss János, a szakácstudományok doktora, a Hyatt Hotels Corporation corporate chefje, a csoport alelnöke szeretné, hogy a magyar szakácsok méltó helyükre kerüljenek a nemzetközi szakma megítélésében, szakmai tudásuk miatt legyenek keresettek, és tudjanak nemzetközi sztárokká válni. Az új szakmai generációnak meg kell értenie és ápolnia kell a magyar kulináris kultúrát, és tovább kell fejlesztenie azt a mai kor igényeinek megfelelően, de a meglévő értékek megőrzésével.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Jól hangzik a 11 százalékos vagyonbővülés, de a Blochamps szerint ez csupán a szűk elit boldogsága
A Blochamps Capital szerint a felületes szemlélőnek megtévesztő a jegybank…
Tovább olvasom >Adni Öröm! – Országos összefogás az iskolakezdéshez
Immár ötödik alkalommal hirdeti meg közös tanszergyűjtő akcióját a Magyar…
Tovább olvasom >10 millió forinttal támogatja a nehéz sorsú fiatalokat a Lidl
Nagy érdeklődés övezte a Lidl és a Tisza Cipő kollaborációja…
Tovább olvasom >