Kiss János az egység mellett
Legyen vége a szakma hazai megosztottságának – többek között ez is vezérelte Kiss Jánost, amikor elvállalta az École Lenôtre közreműködésével létrejött Educatio CulinArtist – Chef Akadémia vizsgabizottságának elnöki tisztét. Dr. Kiss János, a szakácstudományok doktora, a Hyatt Hotels Corporation corporate chefje, a csoport alelnöke szeretné, hogy a magyar szakácsok méltó helyükre kerüljenek a nemzetközi szakma megítélésében, szakmai tudásuk miatt legyenek keresettek, és tudjanak nemzetközi sztárokká válni. Az új szakmai generációnak meg kell értenie és ápolnia kell a magyar kulináris kultúrát, és tovább kell fejlesztenie azt a mai kor igényeinek megfelelően, de a meglévő értékek megőrzésével.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >