Kiss János az egység mellett
Legyen vége a szakma hazai megosztottságának – többek között ez is vezérelte Kiss Jánost, amikor elvállalta az École Lenôtre közreműködésével létrejött Educatio CulinArtist – Chef Akadémia vizsgabizottságának elnöki tisztét. Dr. Kiss János, a szakácstudományok doktora, a Hyatt Hotels Corporation corporate chefje, a csoport alelnöke szeretné, hogy a magyar szakácsok méltó helyükre kerüljenek a nemzetközi szakma megítélésében, szakmai tudásuk miatt legyenek keresettek, és tudjanak nemzetközi sztárokká válni. Az új szakmai generációnak meg kell értenie és ápolnia kell a magyar kulináris kultúrát, és tovább kell fejlesztenie azt a mai kor igényeinek megfelelően, de a meglévő értékek megőrzésével.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rangos díjakkal ismerték el a SPAR kevesebb műanyagot igénylő, innovatív csomagolási megoldását
Két rangos díjjal tüntették ki a SPAR Magyarország innovatív csomagolástechnológiáját.…
Tovább olvasom >Távozik a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója
Távozik a posztjáról a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója március 5-ével –…
Tovább olvasom >Hungexpo: több mint 23 ezer látogató kereste fel a Utazás+ Kiállítást és a Budapest Boat Show-t
Több mint 23 ezer látogató kereste fel a 47. Utazás+…
Tovább olvasom >