Kihagyhatatlan ziccer: innováció a Sport szelettől
Augusztusban mérföldkőhöz érkezett a szeletes csokoládék között piacvezető Sport szelet. Ekkor ugyanis az ostyaszeletek termékkörébe lépett a márka a Sport Ziccerrel. A gyártó Mondelēz valódi innovációt hoz az ostyaszelet szegmensbe, mely a teljes szeletes kategória 36%-át teszi ki darabszámbeli eladás alapján*.
– A 36 és 49 grammos formátumban kapható Sport Ziccerrel a könnyedebb szeletes termékeket kedvelő vásárlókat szeretnénk elérni – mondta Nagyidai Krisztina, a Sport márkamenedzsere.
A Sport Ziccer könnyed ostyaszelet, rumízű földimogyorós töltelékkel, mogyorószórással, étcsokoládé bevonattal. Rumos ízvilága a Sport szeletét idézi, s ez újdonság az ostyaszeletpiacon, hiszen ritka a rumos ízesítésű ostyaszelet a boltok polcain. Erre a kihagyhatatlan ízélményre utal a termék neve és bevezető kampánya is. (x)
* Forrás: ACNielsen Piackutató Kft., Kiskereskedelmi Index, teIjes Magyarország, beleértve a benzinkutakat is, darabszámbeIi eladások, a gyártói és kereskedelmi márkákat figyelembe véve, 2020. 9. hónap – 2021. 8. hónap kumulált adatai alapján.
A fenti cikk a Trade magazin 2021/11. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Alapos anyagdrágulás a csokoládéknál
Széthúzta a mezőnyt a kakaóbab drágulása a csokoládék között: a…
Tovább olvasom >Áremelkedésre figyelmeztet a Mondelēz az amerikai egészségügyi reformok okán
Dirk van de Put, a Mondelēz vezérigazgatója szerint az Egyesült…
Tovább olvasom >A Milka csokoládék kisebbek lesznek a kakaó drágulása miatt
A csokoládék gyártásában világszerte érezhető változások zajlanak, mivel a kakaó…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mantova: Olasz ízorgia, fűszerekkel
A Fratelli Mantova BBQ termékcsalád új szintre emeli a grillezést. Egész évben, akár grillsütő…
Tovább olvasom >Grillszezon a PENNY-ben: még több íz, még nagyobb választék 2025-ben!
Ahogy beköszönt a jó idő, egyre többen gyűlnek össze a…
Tovább olvasom >Shell Café hot doggal a Szigetre!
Indul a nyár és vele együtt a fesztiválszezon! A Shell töltőállomásokon…
Tovább olvasom >