Kifőzőcske, de okosan
Jól kifőztük – ezzel a megközelítéssel kedveskedett egyedi és praktikus ajándékkal partnereinek a HTX Advertising & Event – karácsonyra HTX MIX Sikerreceptek 2. címmel újabb szakácskönyvvel ajándékozták meg üzletfeleiket. És valóban, a reklámajándékok néha igencsak egyhangú világában kifejezetten kreatív ötletnek tűnik az ilyenfajta „személyes hangvétel”; az ételeket (kedvenc receptjeik alapján) a munkatársak maguk készítettek el. Hasonlóan lényeges szempont lehet a könyv megítélésben, hogy e sorok írója két, a könyvből kinézett recept otthoni megvalósításával is komoly közönségsikereket ért el!
„Ügyfeleink, barátaink, családtagjaink és persze a saját magunk örömére alkottuk meg ezt az újabb szakácskönyvet, csakúgy mint a négy évvel ezelőtti Le Grand Chef Sikerrecepteket. A mérce az volt, hogy felülmúljuk önmagunkat, és méltón ünnepeljük a 25. évünket, ezt a visszajelzések alapján sikeresen teljesítettünk is! Hogy miért pont a főzés a HTX védjegye? Mert szenvedélyesen szeretünk élni, jókat enni, finom borokat inni és együtt lenni, ez a kohézió segíti a munkánkat éppúgy, mint a partnerkapcsolatainkat” – mondta Hajnal Tamás, a HTX Advertising & Event ügyvezetője.
(Képünkön egy kis kóstoló a könyvből!)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >