Kéztörlő chipseszacskóból
Forradalmi megoldást jelentett be a világ egyik nagy élelmiszeripari cége, a Doritos. Olyan chipseszacskót készítettek, amelybe a fogyasztó beletörölheti ujjait, miután kiette belőle a rágcsálnivalót – írja a FastCompany nyomán az origo.
Mindenki számára ismerős az, amikor burgonyaszirmot ropogtatva az ujjak ételmaradékosak lesznek. Olajos, fűszeres-sós anyag kerül a bőrre a falatkákról, és utána már nem szívesen fog meg az ember mást, például a telefonját.
A Dorirtos most egy izraeli céggel, a Gefen Team-mel összefogva, elkészítette a Towel Bag névre keresztelt chipseszacskóját.
Abban olyan gyapot van, mint amelyeket például a törölközők készítésekor is felhasználnak.
Így az abból készült zacskóból az élelmiszer minden további nélkül elfogyasztható, majd abba utána a ragacsos ujjak beletörölhetők.
Üröm az örömben, hogy a különleges ujjtörlő zacskós termékeket egyelőre csak Izraelben forgalmazzák, és elsősorban a sportrajongókat célozzák meg vele, akik ott is sok rágcsálnivalót fogyasztanak a sportközvetítések ideje alatt. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre nincs hír. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
500 dolgozót bocsát el a PepsiCo: két Frito-Lay üzem zár be Floridában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kiiktatja a mesterséges adalékokat a Cheetos és Doritos snackekből a PepsiCo
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Újraindulnak a Wizz Air izraeli járatai
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hibrid AI-kampánnyal ünnepli az Ooops! 15 éves jubileumát a Vajda-Papír
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ünnepek előtti bevásárlás akár féláron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Samsung mosógépei karbonlábnyom-csökkentési minősítést kaptak a DUCD előírása alapján
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
