Kevesebb készételt használnak a brit nők
Egy felmérés szerint ugyanis a családanyák többsége inkább a hagyományos alapanyagokból készíti el a család ételeit.
A Raisingkids nevű nevelési honlap megbízásából készített
kutatás szerint a szülők 70 százaléka maga készíti a tésztaszószokat,
kétharmaduk otthon süti a kenyeret; 68 százalékuk pedig a süteményeket is. A
reprezentatív felmérésben 2.500 szülőt kérdeztek meg.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >