Kevesebb ételt dobnak ki az angolok
A hitelválság kitörése óta a brit háztartások ötöde odafigyel arra mi kerül a szemétbe.A
Sainsbury's üzletlánc által finanszírozott
felmérésből kiderült az egyre dráguló
élelmiszerek a vásárlók 62%-át
takarékosságra tanították, a
megkérdezettek 45 százaléka ma már
hajlandó a hűtőben talált maradékokból
főzni.
A britek korábban évente
mintegy 10 milliárd angol font értékű
élelmiszert dobtak ki, így a különböző
környezetvédelmi szervezetek örömmel üdvözölték
a szomorú indokból bekövetkező, de nagyon is
üdvözítő tendenciát, hogy mostanában lényegesen kevesebb étel kerül feleslegesen a kukákba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
10 éves a magyar Black Friday – az akcióvadászattól a tudatos vásárlásig
A Black Friday Magyarországon 10 év alatt sokat változott: míg…
Tovább olvasom >77 ezer forint: ennyit terveznek idén költeni a magyarok karácsonyi ajándékra
Szeretteinkkel szívesebben találkozunk személyesen karácsonykor, az ajándékokat viszont egyre gyakrabban…
Tovább olvasom >A diabétesz előszobája: az elhízás megháromszorozza a cukorbetegség kialakulásának kockázatát
Miközben a cukorbetegséghez és annak szövődményeihez köthető halálozás folyamatosan nő…
Tovább olvasom >