Kevesebb ételt dobnak ki az angolok
A hitelválság kitörése óta a brit háztartások ötöde odafigyel arra mi kerül a szemétbe.A
Sainsbury's üzletlánc által finanszírozott
felmérésből kiderült az egyre dráguló
élelmiszerek a vásárlók 62%-át
takarékosságra tanították, a
megkérdezettek 45 százaléka ma már
hajlandó a hűtőben talált maradékokból
főzni.
A britek korábban évente
mintegy 10 milliárd angol font értékű
élelmiszert dobtak ki, így a különböző
környezetvédelmi szervezetek örömmel üdvözölték
a szomorú indokból bekövetkező, de nagyon is
üdvözítő tendenciát, hogy mostanában lényegesen kevesebb étel kerül feleslegesen a kukákba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Lassanként visszaépülhet a kiskereskedelmi forgalom és lakossági fogyasztás
A kiskereskedelmi forgalom alakulása és a lakossági fogyasztás visszaépülése az…
Tovább olvasom >Túl vagyunk 2 millió visszaváltott palackon, de még vannak gondok
Az év eleje óta Magyarországon vissza lehet váltani a fém,…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: jó szezonra számítanak a csemegekukorica termelők
Idén jó szezonra számítanak a termelők, bőven jut a feldolgozóiparba…
Tovább olvasom >