Kevesebb ételt dobnak ki az angolok
A hitelválság kitörése óta a brit háztartások ötöde odafigyel arra mi kerül a szemétbe.A
Sainsbury's üzletlánc által finanszírozott
felmérésből kiderült az egyre dráguló
élelmiszerek a vásárlók 62%-át
takarékosságra tanították, a
megkérdezettek 45 százaléka ma már
hajlandó a hűtőben talált maradékokból
főzni.
A britek korábban évente
mintegy 10 milliárd angol font értékű
élelmiszert dobtak ki, így a különböző
környezetvédelmi szervezetek örömmel üdvözölték
a szomorú indokból bekövetkező, de nagyon is
üdvözítő tendenciát, hogy mostanában lényegesen kevesebb étel kerül feleslegesen a kukákba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Pekó László: „A Coop nemcsak hálózat, hanem életforma – immár 30 éve”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megvannak az Év Kereskedője 2025 nyertesei
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >K&H: jelentős áresés a sertéspiacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
