Kevesebb cukrot ad ivóleveihez a Despar Italia
Új dzsúzokat és nektárokat adott kínálatához a Despar Italia. Az italok kevesebb cukrot tartalmaznak, mint a retailer többi terméke.
Az új recept része az Obiettivo Benessere projektnek, amelyet a cég 2018-ban indította el a Pármai Egyetem Gyógyszer- és Élelmiszertudományi Karával együtt.
A project célja analizálni, kiértékelni és javítani több mint 300 Despar, Despar Scelta Verde Bio és Logico terméket kilenc különböző kategóriában.
A receptek újraírása az olasz Egészségügyi Minisztérium kritériumai alapján történt, amelynek fő iránya az élelmiszerek tápanyagértékének javítása, főleg azon termékek esetében, amelyeknél a célcsoport a 3-12 éves gyerekek.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
„Az vagy, amit eszel” – Új program kutatja a gyermekes családok táplálkozási szokásait
A megfelelő táplálkozás alapvető szerepet játszik a gyerekek testi és…
Tovább olvasom >Ízletes desszertek mellett számos gyógyszerünk alapanyaga a mák
Nem csak desszertjeink hagyományos alapanyagaként kiváló a mák. A gazdag…
Tovább olvasom >Több, mint hőhullám: a változókor és a megváltoztatott étrend szerepe az egészséges életmódban
A változókor, amely a nők életének egyik természetes, mégis kihívásokkal…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: novemberben a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 4,1, az előző havit 0,6 százalékkal haladta meg
2024. novemberben a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >NGM: láthatóan kezd visszatérni a lakosság bizalma
A kormány azon dolgozik, hogy a gazdaság jobban teljesítsen, így…
Tovább olvasom >Fidelity Kitekintés 2025: Az USA készen áll a reflációra
A republikánusok fölényes győzelme a novemberi választásokon jelentősen megváltoztatta a…
Tovább olvasom >