Kevesebb cukrot ad ivóleveihez a Despar Italia
Új dzsúzokat és nektárokat adott kínálatához a Despar Italia. Az italok kevesebb cukrot tartalmaznak, mint a retailer többi terméke.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2017/03/despar.png)
Kevesebb cukorral az egészségért
Az új recept része az Obiettivo Benessere projektnek, amelyet a cég 2018-ban indította el a Pármai Egyetem Gyógyszer- és Élelmiszertudományi Karával együtt.
A project célja analizálni, kiértékelni és javítani több mint 300 Despar, Despar Scelta Verde Bio és Logico terméket kilenc különböző kategóriában.
A receptek újraírása az olasz Egészségügyi Minisztérium kritériumai alapján történt, amelynek fő iránya az élelmiszerek tápanyagértékének javítása, főleg azon termékek esetében, amelyeknél a célcsoport a 3-12 éves gyerekek.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >MDOSZ: Elkészült az ovisoknak szóló OKOSTÁNYÉR®
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) új táplálkozási ajánlást adott…
Tovább olvasom >Nem igazán költenek a cégek vállalati egészségügyre
Lancz Róbert és Kóka János, a Doktor24 magánegészségügyi szolgáltató igazgatóságának…
Tovább olvasom >További cikkeink
Cégtrend 2024-ben: pozitívabb félév, de még mindig negatív üzenet
Az elmúlt öt év legalacsonyabb cégszámát idén júniusban regisztrálták. Az…
Tovább olvasom >A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért
A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért…
Tovább olvasom >A Tetra Pak bejelentette, hogy Alex Henriksen lesz a kelet-európai régió ügyvezető igazgatója
A Tetra Pak, a világ egyik vezető élelmiszerfeldolgozással és csomagolással…
Tovább olvasom >