Kevesebb cukrot ad ivóleveihez a Despar Italia
Új dzsúzokat és nektárokat adott kínálatához a Despar Italia. Az italok kevesebb cukrot tartalmaznak, mint a retailer többi terméke.

Kevesebb cukorral az egészségért
Az új recept része az Obiettivo Benessere projektnek, amelyet a cég 2018-ban indította el a Pármai Egyetem Gyógyszer- és Élelmiszertudományi Karával együtt.
A project célja analizálni, kiértékelni és javítani több mint 300 Despar, Despar Scelta Verde Bio és Logico terméket kilenc különböző kategóriában.
A receptek újraírása az olasz Egészségügyi Minisztérium kritériumai alapján történt, amelynek fő iránya az élelmiszerek tápanyagértékének javítása, főleg azon termékek esetében, amelyeknél a célcsoport a 3-12 éves gyerekek.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Az egészséges életről rendez konferenciát a HUN-REN és a Szingapúri Egyetem
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kreatív uzsonnásdoboz: 4+1 tipp a vidám és egészséges iskolakezdéshez
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Csirke vs. marha: új spanyol kutatás kérdőjelezi meg a fehér hús „bélegészség”-előnyét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Takarmányfejlesztéssel csökkenti a tenyésztett pulyka elhullását a Zala-Cereália
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >OKSZ: Az infláció sem indokolja már az árrésstop fenntartását
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KSH: augusztusban a fogyasztói árak az előző év azonos hónapi értékeket átlagosan 4,3 százalékkal haladták meg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >