Kevesebb cukrot ad ivóleveihez a Despar Italia
Új dzsúzokat és nektárokat adott kínálatához a Despar Italia. Az italok kevesebb cukrot tartalmaznak, mint a retailer többi terméke.

Kevesebb cukorral az egészségért
Az új recept része az Obiettivo Benessere projektnek, amelyet a cég 2018-ban indította el a Pármai Egyetem Gyógyszer- és Élelmiszertudományi Karával együtt.
A project célja analizálni, kiértékelni és javítani több mint 300 Despar, Despar Scelta Verde Bio és Logico terméket kilenc különböző kategóriában.
A receptek újraírása az olasz Egészségügyi Minisztérium kritériumai alapján történt, amelynek fő iránya az élelmiszerek tápanyagértékének javítása, főleg azon termékek esetében, amelyeknél a célcsoport a 3-12 éves gyerekek.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
K&H: az egészségügyi ellátást tartják a legfontosabbnak a külföldre utazó magyarok
A külföldre utazó középkorúak túlnyomó többsége köt valamilyen utazási biztosítást,…
Tovább olvasom >Gyorsteszt piac, okoseszközök – merre tovább?
A Covid-19 járvány alatt a gyorstesztek berobbanása alapjaiban változtatta meg…
Tovább olvasom >Ízek és ellentmondások: miért finom, ami nem egészséges – és hogyan együnk mégis magyarosan jól?
A magyar konyha világszerte híres gazdag ízvilágáról, tartalmas ételeiről és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Augusztus végéig meghosszabbítják az élelmiszerek árréscsökkentését
Nagy István agrárminiszter a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy a…
Tovább olvasom >Csökken a kereskedelem jövedelmezősége – érdemi forrásokat nyit meg a kormány
Május 28-án tartották a Laurel Számítástechnikai Kft. sorrendben 12. Retail…
Tovább olvasom >Szigorodnak a húskészítményekre vonatkozó szabályok – új fogalom is bekerül a rendeletbe
Újabb, a hazai élelmiszerszabályozást érintő módosítási tervezet jelent meg: az…
Tovább olvasom >