Keverd és kóstold!
Az elmúlt évek során számos olyan kampányt indított a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, amelyekben a fiatalokat a borok izgalmas világának felfedezésére bátorította. A szakmaközi szervezet a borfogyasztási trendeket, valamint az Y- és Z-generáció ízlését és igényeit figyelembe véve kezdte el tavaly a „Keverd és kóstold!” kampányát a borkoktél kategória népszerűsítésére, majd a pozitív szakmai és fogyasztói visszajelzések hatására idén is folytatódott a promóció.

Sikeres a Keverd és kóstold kampány
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A 43. Országos Borverseny díjkiosztó gáláján nagy sikerrel mutatkoztak be az idei nyár borkoktéljai. A hagyományoknak megfelelően a koktélok alapját a borverseny díjnyertes borai adták, így három aranyérmes bor (fehér, rozé, vörös) és egy aranyérmes gyöngyöző bor. Schök Norbert bartender álmodta meg a könnyen elkészíthető, de mégis látványos koktélokat, amelyek összetevője minden esetben a magyar bor, a recepteket pedig idén a fűszernövények inspirálták. //
Kapcsolódó cikkeink
Beindulnak az online előfizetéses hűségprogramok Magyarországon
Az előfizetéses hűségprogramok előnyei közül a legvonzóbb a vásárlás teljes…
Tovább olvasom >A menopauzában is segítő joghurtalternatívát dob piacra a Coconut Collab
Az új „sűrű és krémes” Protein Yog növényi eredetű, és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Több mint 1 millió vendég érkezett a magyarországi szállashelyekre
2025 februárjában tovább erősödött a magyar turizmus: több mint 1…
Tovább olvasom >Egy kutatás szerint érdemes Budapestre többször visszatérni
Kutatást készített a Danubius Hotels a budapesti szállodáikba látogató külföldi…
Tovább olvasom >Történelmi rekordot döntött tavaly a globális hotelipar
A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt…
Tovább olvasom >