Kétmilliárd forint értékben bocsát ki étkezési utalványt a Magyar Posta leányvállalata
Az idén várhatóan 2 milliárd forint értékben bocsát ki és forgalmaz Paletta étkezési utalványt a Posta Paletta Zrt – közölte a társaság hétfőn.
A Magyar Posta Zrt. leányvállalataként létrejött Posta Paletta Zrt. május végén alakult, négy hónap alatt a cég megteremtette a kedvezményes utalványok gyártásának feltételeit, kiépítette logisztikai és disztribúciós rendszerét, partnerként szerződött mintegy 14.000 magyarországi elfogadóhellyel.
A cég első megbízásként elkészítette és terítette a Magyar Posta mintegy 30.000 dolgozójának étkezési jegyét.
Krátky Attila, a Posta Paletta vezérigazgatója a közleményben hangsúlyozza: október elejétől 14.000 üzletben lehet jegyeikkel fizetni, a hálózat napról-napra bővül.
A cég tájékoztatása szerint november elejétől mintegy 300 kiemelt postán készpénzért és azonnal meg lehet majd vásárolni a dolgozóknak szánt Paletta étkezési utalványokat.
Krátky Attila vezérigazgató szerint minden esélyük megvan arra, hogy az indulást hasonló dinamikájú fejlődés kövesse jövőre is, ami részben a cafeteria rendszer jövő évi szabályozásától is függ. A társaság arra készül, hogy a kedvezményes utalványok további elemeivel is megjelenjen a piacon.
A Posta Paletta Zrt. a KutatóCentrum által nyáron készített felmérés alapján közölte: a felnőtt lakosság 72 százaléka legalább egyszer fizetett étkezési utalvánnyal az elmúlt egy évben. A megkérdezettek az utalványokat nemcsak saját maguk, hanem családjuk egésze szempontjából is fontosnak tartják, hiszen 60 százalékuk szüleiknek, gyermekeiknek, vagy más közeli hozzátartozójának is ad belőle. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor…
Tovább olvasom >