Kétezer adag vadhúst adományoztak a Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak
Kétezer adag vadhúst adományoztak a koronavírusos betegeket ellátó Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak. A hűtött, konyhakész szarvas- és őzkészítményeket csütörtökön adták Budapesten.
A kórház főbejárata előtt tartott átadón Zambó Péter, az Agrárminisztérium (AM) erdőkért és földügyekért felelős államtitkára az országban egyre gyakrabban megnyilvánuló összefogás újabb példájának nevezte az adományozást. A Dél-pesti Centrumkórház dolgozóinak átadott adományhoz csaknem ötven vadásztársaság és vadgazdálkodó járult hozzá – ismertette.
Szlávik János, a kórház infektológiai osztályának főorvosa kollégái nevében is megköszönte a felajánlást, majd arról beszélt, hogy a kórház dolgozói az elmúlt hónapokban „rengeteg szeretet, megbecsülést” és számos ajándékot kaptak, köztük szállítójárműveket, ételt, italt, játékot, kerékpárt, gyerekrajzokat is. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Az OKSZ élelmiszer-kiskereskedő tagvállalatai élen járnak az élelmiszer adományozásban
Az élelmiszer-hulladék csökkentését kiemelt feladatként kezelik a Magyarországon működő nemzetközi…
Tovább olvasom >Ezekért a termékekért rohamoznák meg a boltokat, ha jönne egy katasztrófa
A koronavírus-járvány tanulsága alapján fontos felkészülni a váratlan eseményekre, legyen…
Tovább olvasom >23 százalékkal több élelmiszert adományoztak a Tesco vásárlói az Élelmiszerbank idei tavaszi akcióján
138 962 kiló tartósélelmiszert adományoztak a vásárlók a Magyar Élelmiszerbank Egyesület…
Tovább olvasom >További cikkeink
A nagyvállalatok ellenállnak a gazdasági bizonytalanságnak
Visszafogott várakozások jellemzik a hazai nagyvállalati szektort a következő egy…
Tovább olvasom >Cégtrend 2024-ben: pozitívabb félév, de még mindig negatív üzenet
Az elmúlt öt év legalacsonyabb cégszámát idén júniusban regisztrálták. Az…
Tovább olvasom >A Magyar Marketing Szövetség a szakma utánpótlásáért
A Magyar Marketing Szövetség aktívan tesz a szakma jövőjéért, ezért…
Tovább olvasom >