Két új virsli a Wiesbauer-Dunahústól
Az új Prémium Light virsli és a Prémium Borjú virsli bevezetésével a Wiesbauer-Dunahús új célcsoportokat szólít meg a tudatos táplálkozás képviselői, valamint az ínyencek személyében, áll a cég sajtóközleményében.
A Wiesbauer-Dunahús új Prémium specialitásai gondosan válogatott alapanyagokat, fenséges ízeket és természetesen kiváló minőséget garantálnak. A light termékek kedvelőit kék tónusú címke tájékoztatja arról, hogy az új specialitás a hagyományos virslikhez képest 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaz.
Az új termékek 2 páros és 9 páros kiszerelésben, díszcsomagolásban is kaphatóak. //
Kapcsolódó cikkeink
Újra felizzana a grillpiac
A tavalyi visszaesés után óvatos optimizmussal tekintenek az idei grillszezon…
Tovább olvasom >Csak a virsli roppan, a piac nem
Alaposan megtépázta a tavaly év végi virslieladásokat a magasba szökő…
Tovább olvasom >Csökken a mentesek ára a Kiflinél
A szeptemberi több mint ötven után októberben 77 glutén-, laktóz-…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >