Két szakács és naponta százezer vendég
Két ismert angol séf, Heston Blumenthal, a Fat Duck és Simon Hulstone, az Elephant étterem tulajdonosai együtt készítik el a Londoni Olimpia és az azt megelőző időszak alatt a British Airways gépein felszolgálni tervezett ebéd/vacsora menüjét. Pontosabban Hulstone a kreatív „szerzője” a légitársaság 1948-as menüje által inspirált ételsornak, Blumenthal pedig celebséfként „támogatta” őt.
A május és szeptember között kóstolható, a két nagy névhez illő minőségű és választékú ínyencségek listája többek között itt is megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >