Két szakács és naponta százezer vendég
Két ismert angol séf, Heston Blumenthal, a Fat Duck és Simon Hulstone, az Elephant étterem tulajdonosai együtt készítik el a Londoni Olimpia és az azt megelőző időszak alatt a British Airways gépein felszolgálni tervezett ebéd/vacsora menüjét. Pontosabban Hulstone a kreatív „szerzője” a légitársaság 1948-as menüje által inspirált ételsornak, Blumenthal pedig celebséfként „támogatta” őt.
A május és szeptember között kóstolható, a két nagy névhez illő minőségű és választékú ínyencségek listája többek között itt is megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >