Két szakács és naponta százezer vendég
Két ismert angol séf, Heston Blumenthal, a Fat Duck és Simon Hulstone, az Elephant étterem tulajdonosai együtt készítik el a Londoni Olimpia és az azt megelőző időszak alatt a British Airways gépein felszolgálni tervezett ebéd/vacsora menüjét. Pontosabban Hulstone a kreatív „szerzője” a légitársaság 1948-as menüje által inspirált ételsornak, Blumenthal pedig celebséfként „támogatta” őt.
A május és szeptember között kóstolható, a két nagy névhez illő minőségű és választékú ínyencségek listája többek között itt is megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közülük választják ki az idei Év Bortermelőjét
Lezárult Az Év Bortermelője Magyarországon díj 2024-es jelölési szakasza. 850…
Tovább olvasom >Koponyák és démonok a kandallóban – A nap képe
Egy emberi koponya körvonalai a tűzben, üreges szemgödrökből ki-kitörő lángnyelvek…
Tovább olvasom >Több mint 300 szálláshellyel elindult a Visit Hungary téli kampánya
Elindult a Visit Hungary őszi-téli időszak belföldi forgalmát élénkítő országos…
Tovább olvasom >