Két szakács és naponta százezer vendég
Két ismert angol séf, Heston Blumenthal, a Fat Duck és Simon Hulstone, az Elephant étterem tulajdonosai együtt készítik el a Londoni Olimpia és az azt megelőző időszak alatt a British Airways gépein felszolgálni tervezett ebéd/vacsora menüjét. Pontosabban Hulstone a kreatív „szerzője” a légitársaság 1948-as menüje által inspirált ételsornak, Blumenthal pedig celebséfként „támogatta” őt.
A május és szeptember között kóstolható, a két nagy névhez illő minőségű és választékú ínyencségek listája többek között itt is megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >