Két szakács és naponta százezer vendég
Két ismert angol séf, Heston Blumenthal, a Fat Duck és Simon Hulstone, az Elephant étterem tulajdonosai együtt készítik el a Londoni Olimpia és az azt megelőző időszak alatt a British Airways gépein felszolgálni tervezett ebéd/vacsora menüjét. Pontosabban Hulstone a kreatív „szerzője” a légitársaság 1948-as menüje által inspirált ételsornak, Blumenthal pedig celebséfként „támogatta” őt.
A május és szeptember között kóstolható, a két nagy névhez illő minőségű és választékú ínyencségek listája többek között itt is megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Drágul a strandbüfé: már 4289 forint az átlagos „strandkombó” ára a Balatonnál
Mennyibe kerül egy lángos a Balatonnál? 2025 nyarára tovább nőttek…
Tovább olvasom >Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >A csúf igazság – A nap képe
A problémáról nem tudunk újat mondani, de megoldást tudunk újat…
Tovább olvasom >