Két márka, egy cél: a Master Good és a Bátor Tábor összefog
Támogatás, ami számít! A Master Good új fejezetet nyit a Bátor Tábor életében!

10 Ft-ot a Bátor Tábor számára
Szeptembertől a Master Good a Bátor Táborral kezd hosszabb távú együttműködésbe, melynek keretében a promóciós címkével ellátott Füstli termékek eladásából befolyt összeg egy részét, egészen pontosan csomagonként 10 Ft-ot a Bátor Tábor számára ajánlanak fel.
„Kiemelten fontos számunkra, hogy olyan ügyek mellett álljunk ki, amelyek életeket, sorsokat, gondolkodásmódokat formálnak. A Bátor Tábor élményei pedig pontosan ezt nyújtják. Korábban is figyelemmel kísértük és támogattuk őket, de idén egy magasabb szintre szerettük volna emelni együttműködésünket. A Füstli a cégcsoport egyik legnépszerűbb és legnagyobb mennyiségben forgalmazott almárkája. Büszkék vagyunk rá, hogy szeptembertől a Füstli vásárlói nemcsak minőségi terméket választanak, de egy jelentőségteljes ügyben is részt vesznek, mely által hozzájárulunk egy fenntarthatóbb és igazságosabb jövő építéséhez”
– nyilatkozta Bárány László, a Master Good ügyvezető-tulajdonosa az együttműködés bejelentése kapcsán.
Kapcsolódó cikkeink
Meghittség, mosoly, marketing – 2024 legszebb karácsonyi reklámjai
A Trade magazin 2024-ben második alkalommal hirdette meg a Karácsonyi…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Kacskaringós röppályán
Talán örülnének egy kis unalomnak és kiszámíthatóságnak a baromfipiac szereplői,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >