Kávégép – másodszorra
A nagy kávékultúrájú országokban nem ritka, hogy a vendéglátóhelyeken második kávégépet is használnak. Ebben az esetben általában kisebb, kompakt, olcsóbb, gyorsabban amortizálódó készülékekről van szó. A gombamód szaporodó kávéshopok vagy benzinkutak mellett hotelekben, éttermekben és bárokban is jelen vannak a kisegítő gépek. Felszereltségükben hasonlítanak a „nagyokra”: tejhűtő, beépített tejhabosító, automata tisztítóprogram. És hogy a vendéglátósnak ebben a kategóriában se legyen könnyű a választás: a gyártók kínálatában a filteres gépektől a fél- és teljesen automata kávéfőzőkig minden típus megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A tömegturizmus ellen zajlanak tüntetések Spanyolországban
Spanyolország több nagyvárosában, köztük Barcelonában és Málagában, ezrek vonultak az…
Tovább olvasom >Idén kevesebb pénzt szánnak utazásra a magyarok
A Pénzcentrum idén is elvégezte az éves Nagy Utazáskutatását, amelyre…
Tovább olvasom >Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >