Kávégép – másodszorra
A nagy kávékultúrájú országokban nem ritka, hogy a vendéglátóhelyeken második kávégépet is használnak. Ebben az esetben általában kisebb, kompakt, olcsóbb, gyorsabban amortizálódó készülékekről van szó. A gombamód szaporodó kávéshopok vagy benzinkutak mellett hotelekben, éttermekben és bárokban is jelen vannak a kisegítő gépek. Felszereltségükben hasonlítanak a „nagyokra”: tejhűtő, beépített tejhabosító, automata tisztítóprogram. És hogy a vendéglátósnak ebben a kategóriában se legyen könnyű a választás: a gyártók kínálatában a filteres gépektől a fél- és teljesen automata kávéfőzőkig minden típus megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A magyar-izraeli turisztikai kapcsolatok erősek
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden hivatalában fogadta Hájim Kac izraeli…
Tovább olvasom >2024 vendéglőse
Idén az Év Vendéglőse díjat Rácz Mihálynak, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Világszintű megaprodukciót valósít meg a magyar rendezvényszervező cég
Ötórás Depeche Mode koncertet állít színpadra egy magyar rendezvényszervező cég,…
Tovább olvasom >