Kávégép – másodszorra
A nagy kávékultúrájú országokban nem ritka, hogy a vendéglátóhelyeken második kávégépet is használnak. Ebben az esetben általában kisebb, kompakt, olcsóbb, gyorsabban amortizálódó készülékekről van szó. A gombamód szaporodó kávéshopok vagy benzinkutak mellett hotelekben, éttermekben és bárokban is jelen vannak a kisegítő gépek. Felszereltségükben hasonlítanak a „nagyokra”: tejhűtő, beépített tejhabosító, automata tisztítóprogram. És hogy a vendéglátósnak ebben a kategóriában se legyen könnyű a választás: a gyártók kínálatában a filteres gépektől a fél- és teljesen automata kávéfőzőkig minden típus megtalálható.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >Cukorbetegség világnapja: metrómegállókban ellenőrizhetjük a vércukorszintünket
Utazás közben is tehetnek az egészségükért azok, akik november 14-én,…
Tovább olvasom >Szivárványból hajtogatott bagel – A nap videója
Színpompás másfél perces film arról, hogyan készül Brooklyn (és valószínűleg…
Tovább olvasom >