Kapszulás fűszer és pszeudoszakácskönyv – A nap képe
Abszolút kényelmi termékek az Occo élelmiszeripari vállalkozás idén Dieline csomagolási díjat nyert fűszerkapszulái.
Az újrahasznosítható, légmentesen zárt alumínium-podokba adagolt fűszerek értelemszerűen mindig frissek, egyszerű és látványos tárolásuk a könyvszerű kiszerelésben lehetőséget ad arra is, hogy a kis konyhai könyvtár kötetei ne csak fajta szerint legyenek „kötve”, de konkrét fogásokhoz, kész receptekhez is (ilyen képeket is mutatunk).
Kapcsolódó cikkeink
A vendéglátóhely-nevek és a brit humor – A nap képe
Az angolok imádják a(z angol) humort, láthatóan még a vendéglátóhelyek…
Tovább olvasom >Veszélyben a világ fűszerei: a klímaváltozás a tömjént és a vaníliát sem kíméli
A globális felmelegedés egyre súlyosabb hatással van a világ fűszertermelésére…
Tovább olvasom >További cikkeink
A fenntartható turizmus fejlesztését segítő uniós program indult Szegeden
A fenntartható turizmus fejlesztését segítő, 2,5 millió eurós (mintegy egymilliárd…
Tovább olvasom >A vendéglátóhely-nevek és a brit humor – A nap képe
Az angolok imádják a(z angol) humort, láthatóan még a vendéglátóhelyek…
Tovább olvasom >