Jövőre Budapesten rendezik a nemzetközi borturisztikai konferenciát
A magyar főváros nyerte el a lehetőséget, hogy megszervezze az IWINETC (International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop) konferenciasorozat tizedik, jubileumi rendezvényét 2018 tavaszán – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség az MTI-vel hétfőn.
Az esemény megrendezésére az MTÜ pályázott.
A 2018-as borturisztikai konferencia célja, hogy bemutassa Magyarország borvidékeit a nemzetközi szakmai közönségnek és Magyarországot, mint borturisztikai úti célt sikerrel népszerűsítse a külföldi és belföldi piacon.
Az IWINETC kétnapos konferenciasorozat, amelyet rendszerint egy egynapos, szakmai tárgyalásokra beosztott workshop követ, ahol a szolgáltatók és az ügynökségek képviselői találkoznak egymással. A konferencia résztvevőinek alkalma nyílik arra, hogy tanulmányút során megismerjék az ország borturisztikai kínálatát, bejárják a rendezvénynek otthont adó ország egyes szőlőültetvényeit, kisebb és nagyobb borászatait.
A mintegy 300 szakembert vonzó konferencián évek óta részt vesznek hazai szolgáltatók, az idei eseményen a Premium Incoming és a Wine a’More utazási iroda képviselte az országot – írták. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Új korszakba lép a Csányi Pincészet
A Villányi borvidék legnagyobb, évszázadokra visszanyúló hagyományokkal rendelkező pincészete, a…
Tovább olvasom >CSAOSZ Konferencia – Élelmiszer-veszteség csökkentése fenntartható csomagolással
A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) a közép-európai térségben…
Tovább olvasom >MTÜ: Mától 800 millió forintos támogatásra pályázhatnak a vidéki cukrászdák
Országszerte közel nyolcszáz vidéki cukrászda igényelhet egymillió forint vissza nem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >