Jótékonysági főzés
Neves séfek fogtak össze, hogy jótékonysági főzéssel segítsenek rászorulókon. November 9-én Pap Lajos – ismertebb nevén „Atya séf” – szervezésében a La Fiesta Party Service konyháján 1000 adag egytálétel készült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére. A karitatív akció keretében különböző beszállítóktól adományként kapott alapanyagokból bácskai rizseshúst főztek, amelyet a Szeretetszolgálat intézményeibe szállítottak ki. A példaértékű összefogásban közel 40 szakember vett részt. Összesen kilenc intézmény ellátottjai örülhettek a különleges vacsorának.
![Jótkonysági főzés - horeca](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2020/11/Horeca_Itthon_J%C3%B3t%C3%A9kony_opt-300x212.jpeg)
1000 adag vacsora készült
//
Kapcsolódó cikkeink
Egy évig ellátja higiéniai papírtermékkel az esélyteremtő gyermekprogramok intézményeit a Vajda-Papír
Egy évre elegendő termékadománnyal segít több ezer rászoruló gyermeket a…
Tovább olvasom >Az OMV Hungária és vásárlói közel 4,6 millió forinttal segítik a Máltai Szeretetszolgálat munkáját
Az OMV Hungária és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tavaly év…
Tovább olvasom >35 éves a Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Február 4-én 35 éves a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a rendszerváltás…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >