Jótékonysági félmaratonnal ünnepelt a Semsei Gastronomy
Az ország egyik vezető vendéglátóipari cégcsoportja mérföldkőhöz érkezett: Semsei Gastronomy név alatt új ernyőmárkát létrehozva egyesítette éttermeit, cukrászdáit és rendezvénygasztronómiai szolgáltatásait, valamint saját alapítvánnyal bővítette portfólióját.
Az évfordulót és az új márka bejelentését nem mindennapi módon ünnepelte: egy jótékonysági félmaratonnal, amely nemcsak a sport öröméről szólt, de egy nemes célt is szolgált. Az esemény során minden megtett kilométert 1000 Forint adománnyal jutalmazott a szervező, amelyből a cégcsoport egy speciális konyhai berendezést vásárol a Vakok Iskolájának tankonyhája számára. A sportprogramon a Semsei Gastronomy munkatársai, üzleti partnerei és beszállítói, valamint civil és jótékonysági szervezetek és vendéglátóipari iskolák képviselői vettek részt, ezzel is kifejezve a cég társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségét. A jótékonysági futás tökéletes példája annak, hogyan fonódhat össze a sport, az üzlet és a társadalmi felelősségvállalás egy közös cél érdekében.
A jótékonysági félmaraton szervezésével a Semsei Gastronomy nemcsak a vendéglátásban, hanem a társadalmi felelősségvállalásban is példát mutat, tovább erősítve elkötelezettségüket a közösség iránt.
Az eseményről készült videót itt tekintheti meg!
Kapcsolódó cikkeink
Édes mesevilág a Duna mellett
Harmadik cukrászdáját nyitotta meg Dobay BudaPart – Cukrászda és Pékség…
Tovább olvasom >Éttermi kapcsolatépítés kistermelőkkel 2024
Kreatív módon keresi a magyar kistermelők hazai portékáit a VakVarjú…
Tovább olvasom >Legyen a Dobayban Budán – a Horváth-kertben!
Dobay Horváth-kert – Cukrászda és Pékség néven nyitotta meg második…
Tovább olvasom >További cikkeink
Viharos év a légi közlekedésben: fizetésképtelenséget jelentett légitársaságok világszerte
Az idei év nehézségei sok légitársaság számára jelentettek komoly kihívást.…
Tovább olvasom >(EN) Kortárs (étel)művészet – A nap képe
Sajnos ennek a bejegyzésnek csak EN nyelvű változata van.
Tovább olvasom >A fine dining tálalás utolsó fél évszázada – A nap videója
Zanzásított bemutató az elmúlt 50 év food styling történetéről.
Tovább olvasom >