Jönnek-e a trendek Amerikából?
Lapunk trendelemzéseihez forrásként a nyugati világ ismert szakembereinek, szakmai grémiumainak tapasztalatait, előrejelzéseit szoktuk felhasználni. Top 10-típusú összeállításunk ezúttal a 2013. évi NRN Show (ez afféle amerikai Hoventa) tapasztalatait használtuk fel. A magyar piactól távol van ugyan, de ne feledjük: a tengerentúlon érvényes trendek legtöbbje előbb-utóbb hozzánk is eljut. Mik voltak tehát a legnépszerűbb irányzatok az idei NRN kiállításon?
–	Egészségesebb élelmiszerekgyermeknek – a szigorodó előírásokkal párhuzamosan változnak a termékek is;
–	Tropikus ízek – passionfruit, guava, kókusz és főleg mangó a desszertekben, italokban;
–	Víz, víz, víz! – különböző változatokban, funkcionális termékként is + házi víztisztító rendszerek;
–	Jeges tea – őszibarack és trópusi ízekben, néha már az ízeket fantázianevekkel illetve;
–	Görög yoghurt 2.0 – mindenbe, amibe a tejszín és a majonéz illik;
–	Gluténmentes termékek;
–	High-tech kényelmi termékek;
–	Sózott karamella – minden édességtípusnál;
–	Perui ízek (na jó, ez tényleg nem világtrend-gyanús; de sokatmondó, hogy idén két perui éttermet is világ TOP 50-jébe választottak);
–	Superfood-ok reneszánsza.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nagy Márton: újabb lépés a turizmus fejlesztésében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Átgondolt koncepció, letisztult stílus
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

					
					
					