Jó hangulatú és sikeres volt a Hoventa szakkiállítás

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 10. 29. 20:12

Az első értékelések alapján elmondható: sikeres volt a Hungexpo által először önállóan szervezett idei Hoventa szakkiállítás. A szervezőknek sikerült a recessziótól sújtott szakma eszköz- és alapanyag-beszállítói mellé a szállodaipar szolgáltatóit is felsorakoztatniuk. Nagy érdeklődés mellett zajlott a luxemburgi Kulináris Világbajnokságra készülő felnőtt, ifjúsági és katona válogatottak „főpróbája, akárcsak a vb-csapatok bemutató főzésével párhuzamosan zajló Év Cukrásza versenyek.

Hoventa 2010 összefoglaló a Trade Magazin-tól on a Vimeo-n.

A beszámolók szerint jól szórakoztatta a közönséget a portások szakmai versenye is.
A kiállítás egyik leglátványosabb találkozási pontja a Trade magazinhoz tartozó Future Gastro stand volt, ahol – annak nevéhez méltóan – két tucatnál is több cég mutatta be legújabb, leginnovatívabb termékeit, szolgáltatásait. A csak előzetes regisztráció alapján látogatható zárt standon a jó hangulatú, egyórás bemutató körben közel ezer potenciális vásárló hallgatta végig a megjelenő vállalkozások rövid ismertetőit.
Az üzleti kapcsolatok közvetlen kialakítására koncentráló Future Gastro szenzációja volt, hogy a standon két, New York-i csúcséttermekben dolgozó szakács kápráztatta el tudásával (és persze főztjével) a nagyérdeműt – a zöld kártyával másfél éve kitelepült budapesti séf, Oláh Roland, akinek beszámolói rendszeresen olvashatók a Trade magazin lapjain, és barátja, a Magyarországon nem először járó Daniel Nurick.

Ezeket a fotókat megtalálja a Trade Magazin facebook oldalán is, ahol lájkolhatja és megoszthatja a képeket:

Videók:

Future Gastro Hoventa

Future Gastro Hoventa

Kapcsolódó cikkeink