Jégkorszak a koktélbárban
Nem mintha a törtjég és a jégcsákány kora lejárt volna, de a legújabb divat szerint (na jó, mondjuk inkább: az USA nagyvárosainak trendi bárjaiban) az italokba nagy darab, szabályos geometriai formájú jégdarabokat tesznek. Persze a gömböt a legnehezebb előállítani, viszont az a leglátványosabb is.
Aki pedig a maradna a kalandos formáknál, azok ide kattintsanak!
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB-oldalán találtuk, és persze nem…
Tovább olvasom >