Jégkorszak a koktélbárban
Nem mintha a törtjég és a jégcsákány kora lejárt volna, de a legújabb divat szerint (na jó, mondjuk inkább: az USA nagyvárosainak trendi bárjaiban) az italokba nagy darab, szabályos geometriai formájú jégdarabokat tesznek. Persze a gömböt a legnehezebb előállítani, viszont az a leglátványosabb is.
Aki pedig a maradna a kalandos formáknál, azok ide kattintsanak!
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Beérkeztek az első pályázatok a kistelepülések italüzleteinek 3 milliós támogatására
Beérkeztek az első pályázatok a kistelepülések italüzleteinek 3 milliós támogatására,…
Tovább olvasom >Harmadik lett a Tokaji borvidék fenntartható turisztikai projektje egy világversenyen
A természet és táj kategóriában harmadik lett a Tokaji borvidék…
Tovább olvasom >