Jégkorszak a koktélbárban
Nem mintha a törtjég és a jégcsákány kora lejárt volna, de a legújabb divat szerint (na jó, mondjuk inkább: az USA nagyvárosainak trendi bárjaiban) az italokba nagy darab, szabályos geometriai formájú jégdarabokat tesznek. Persze a gömböt a legnehezebb előállítani, viszont az a leglátványosabb is.
Aki pedig a maradna a kalandos formáknál, azok ide kattintsanak!
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Drágul a strandbüfé: már 4289 forint az átlagos „strandkombó” ára a Balatonnál
Mennyibe kerül egy lángos a Balatonnál? 2025 nyarára tovább nőttek…
Tovább olvasom >Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >