Japánt vette célba a PICK
Nagy sikerrel zajlott Japánban a hetedik alkalommal megrendezett Magyar Hetek rendezvénysorozat, amelynek egyik főtámogatója immár második éve a PICK SZEGED Zrt. Az ennek keretében megrendezett kulturális események mellett két tokiói és egy oszakai ötcsillagos szálloda másfél hónapon át kínálja a budapesti Gundel étterem szakácsa által készített menüsort, melyhez a már Japánban is népszerűvé vált mangalicahúst és a téliszalámit az idén száznegyven éves szegedi cég biztosítja.
A PICK SZEGED Zrt. tavaly májusban nyitotta tokiói képviseleti irodáját, és folyamatosan áldoz azért, hogy a PICK-termékeket és a magyar nemzeti kincsnek számító mangalicát a távol-keleti piacra bevezesse. Ennek gyümölcseként a PICK-termékek immár nemcsak a japán főváros legpatinásabb áruházaiban, a Ginza- és a Sindzsuku-negyedben találhatóak meg, hanem kaphatóak Tokió exkluzív, a híres francia éttermi és útikalauz, a Michelin által csillaggal díjazott éttermeiben is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >Díjemelés a Magyar Postánál: ennyibe kerülnek majd a leggyakoribb postai szolgáltatások 2025-ben
A Magyar Posta célkitűzése továbbra is az, hogy hatékonyan és…
Tovább olvasom >Nébih: rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat hívott vissza az LPP Hungary Kft.
A SINSAY márkájú, rénszarvasmotívummal ellátott kerámiatálat a termékről leváló fóliaréteg…
Tovább olvasom >