Itthon a csúcson
Az vitatható, hogy a budapesti Vári cukrászda-e az ország legjobb fagylaltozója – szerintünk igen –, azt azonban aligha tagadná értő fagylaltbarát, hogy igazán eredeti ízeket a legnagyobb választékban itt lehet kóstolni.Kicsi üzlet, 40 féle remek íz, és nem mellesleg rendkívül udvarias a kiszolgálás! Aki először jár itt, szeretne mindent megkóstolni, és több gombóccal rakatja egymásra a különböző fajtákat. Így fordulhat elő, hogy a csípős chilis csoki és az édes joghurtos áfonya közé kerülő gyömbéres rebarbara íze nehezen érvényesül – olyan, mint a brácsa a zenekarban: alig venni észre, de hiányzik, ha nincs ott. A zöldalma, a biocékla, a rafinált meggyes csokoládé egyedi élmények, a cukor- (és tej-)mentes erdei gyümölcs pedig paradigmaváltásra késztetheti a szakembert is a „teljes ízeket” illetően.
És még nem is beszéltünk a városszéli kis cukrászda sok, az utóbbi években Olaszországban(!) díjakat nyert különböző ízéről…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >Cukorbetegség világnapja: metrómegállókban ellenőrizhetjük a vércukorszintünket
Utazás közben is tehetnek az egészségükért azok, akik november 14-én,…
Tovább olvasom >Szivárványból hajtogatott bagel – A nap videója
Színpompás másfél perces film arról, hogyan készül Brooklyn (és valószínűleg…
Tovább olvasom >