Itt az új HELL ZERO
A tudatos étkezés, kalóriák számolgatása során gyakran felmerül a kérdés, milyen italt érdemes választanunk az étrendünkhöz, ha egy kis extra ízélményre vágyunk? Nem könnyű energiamentes élvezetet találni, kompromisszumok nélkül.
A HELL-nél az elmúlt időszakban gőzerővel dolgoztak a cukormentes portfólió megújításán, amelynek eredménye a vadonatúj, júniustól elérhető ribizli-grapefruit ízű HELL ZERO. Ezzel a termékbevezetéssel a ZERO portfólió immáron három variánssal várja fogyasztókat a megszokott HELL-élménnyel, ráadásul a termékcsalád másik két tagjának receptúrája is tökéletesítésen esett át.
A HELL ZERO ribizli-grapefruit – a megújult receptúrájú termékcsalád többi tagjához hasonlóan – cukor-, aszpartám- és szénhidrát-mentes, így azok is élvezhetik az ütős ízkombinációt, akik odafigyelnek az alacsony kalóriabevitelre. A frissítő, gyümölcsös ízvilág mellett a 32mg/100ml koffein és az 5 féle B-vitamin gondoskodik az extra lendületről* a hosszú nyári napokon.
Az új HELL ZERO, mint valamennyi HELL termék, tartósítószer nélkül került a végtelenszer újrahasznosítható aludobozokba.
Kapcsolódó cikkeink
A HELL Boxing Kings újra az élre tör: Visszatér a ringbe az egyik legnagyobb magyar celeb, Istenes Bence!
Istenes Bence már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy jóval több, mint…
Tovább olvasom >Megan Fox lett a HELL Ice Coffee arca
Van egy név, akit senkinek sem kell bemutatni. A Transformers…
Tovább olvasom >Elindult a HELL történetének legnagyobb nyereményjátéka
Minden eddiginél nagyobb és izgalmasabb nyereményjátékkal robban be a HELL…
Tovább olvasom >További cikkeink
Vezetőváltás a Henkel magyarországi Consumer Brands üzletága élén
2025 április elsejétől Maurizio Salvaggio a Henkel Magyarország Consumer Brands…
Tovább olvasom >A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >