Itt az első Pezsgő Világ Rosé Est
2011. november 9-én szervezik meg az első, tematikus Pezsgő Világ Est-et, amely témája elsőként a hölgyek körében oly népszerű, de a férfiak által is méltán kedvelt 10 féle rosé pezsgő, prosseco, crémant és champagne bemutatása.
Fontosnak tartják, hogy a pezsgőket különleges gasztronómiai élmény is kísérje, ezért felkérték Csizmazia Lászlót, a Café 57 és egyben a Porcellino Grasso éttermek elismert séfjét, hogy erre az estére a Pezsgő Világ színeiben alkosson ötféle, egyedi, kóstoláshoz készített falatkákat a bemutatott rosé tételek mellé. A Pezsgő Világ Estek helyszínéül Budapest egyik eddig kevésbé ismert, de annál különlegesebb pontját választották, a Bem rakparton található Hubay Rendezvénytermet, Hubay Jenő (1858-1937) világhírű hegedűművész családjának korhűen felújított palotáját, mely méltó környezetet biztosít az eseménynek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >