Itt a tejeskávé receptekhez fejlesztett Nespresso Barista Creations for Milk Vertuo kávékollekció
Bármilyen csészeméretben és ízesítéssel fogyasszuk is, a tejes kávéreceptek a mai napig nagyon népszerűek Magyarországon. A kávé minőségének és ízprofiljának szempontjából azonban korántsem mindegy, milyen típusú és mennyiségű tejet használunk bizonyos kávétípusokhoz. A a Nespresso kávészakértői megalkották a Vertuo rendszerhez az új Barista Creations for Milk kávékapszula-kollekciót.
A kávé a leggyakrabban fogyasztott forró italunk, melyet a Nespresso felmérése szerint az emberek 73%-a napi rendszerességgel iszik. A megkérdezettek 81%-a ízesíti az italt, leggyakrabban tejjel és cukorral, de a mesterséges ízesítők is egyre elterjedtebbek. A tejek esetében leggyakrabban klasszikus tehéntejet használunk, ezt követi a kávétejszín és a növényi italok, melyek közül a kókusztej a legnépszerűbb. A hozzáadott tej hőmérsékletét illetően pedig megoszlik a minta: egyre többen készítenek tehéntejből készült forró tejhabot házilag, de még mindig a hideg tej a leggyakrabban használt ízesítő.
A tejeskávék szerelmeseinek alkotta meg a Nespresso az új Barista Creations for Milk kollekcióját, hogy a Vertuo rendszer fogyasztói is élvezhessék otthonuk kényelmében a változatos és tökéletes tejes kávérecepteket. A kínálat változatos ízprofilokat vonultat fel különböző csészeméretekben. A származási hely gondos megválasztásával és a blend szakszerű megkomponálásával alkotott termékcsalád mostantól állandó jelleggel elérhető a Nespresso Vertuo kínálatában.
„A kávé és tej összhatását nem bízhatjuk a véletlenre, ezért szakértői csapatunk fáradhatatlanul kísérletezett az egyes kávék és a tej legélvezetesebb párosának megalkotásával”
– mondta Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete.
„Mindennek alapja a kávébab, hiszen a különféle kávéfajták aromaprofilja és ízvilága más és más. Mivel a kávé és a tej végső összhangjára a pörkölés is hatással van, számtalan kísérletet végeztünk, hogy pontosan eltaláljuk a pörkölés hőfokát és időtartamát, amivel kiemelhetjük a keverékek gazdag ízvilágát, majd mindezt egyensúlyba hozhatjuk a tej krémes édességével.”
Kapcsolódó cikkeink
Start-uppal együttműködve kínál fenntarthatóbb kávét a német Kaufland
A Cotierra nevű startuppal együttműködésben törekszik a Kaufland arra, hogy…
Tovább olvasom >A kakaó, a kávé és a tea árai drágítják a globális élelmiszerimport-számlát a gazdagabb országok számára
A globális élelmiszerimport-számla az előző évhez képest várhatóan 2,2%-kal, több…
Tovább olvasom >Karácsonyi hangulat dobozba zárva
Idén novemberben megérkezik a limitált kiadású Mizo diós bejgli ízű…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hogyan fognak az európaiak vásárolni az idei ünnepi szezonban?
A ShopFully és az Offerista Group az „Holiday Shopping Study…
Tovább olvasom >Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >Az irodapiacon túlkínálat, a kiskereskedelmi ingatlanok és szállodák terén visszatérő kereslet várható 2025-ben
A magyar kereskedelmi ingatlanpiacot jelenleg a tranzakciószámok csökkenése és a…
Tovább olvasom >