Itt a méhmentes méz
A san franciscoi MeliBio megtalálta a módját, hogyan állítson elő olyan mézet, amelyhez nem kellenek méhek.

Méz van, méh nincs
A 2020-ban alapított céget két élelmiszeripari mérnök, Darko Mandich és Aaron Schaller, a Berkeley Egyetem kutatói hozták létre.
A startup céla az, hogy fenntarthatóbbá tegye a globális mézpiacot.
Springwise
Kapcsolódó cikkeink
A mezőgazdaságban alkalmaz mesterséges intelligenciát egy izraeli startup
A Fermata nevű, a mesterséges intelligencia (MI) technológiáját a mezőgazdaságban…
Tovább olvasom >Jön a viagrás méz
Az elmúlt években Franciaországban egyre népszerűbbé vált a viagrás méz,…
Tovább olvasom >Súlyos válság a magyar méhészetben: mélyponton az ágazat jövedelmezősége
Borús képet festett a kaposvári méhésztalálkozó a magyar méhészet helyzetéről.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Évszázados kaland életre keltve – 20. évfordulóját ünnepli idén az Unicum Ház
20 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit az Unicum Ház, amely…
Tovább olvasom >Százezrével vásároljuk a speciális élelmiszereket
Intelligens keresőt vezet be a Kifli.hu a speciális étrendet követők…
Tovább olvasom >30 kategóriában ezer háztartási termékre lesz érvényes az árréscsökkentés
Harminc kategóriában mintegy ezer háztartási termékre lesz érvényes az árréscsökkentés…
Tovább olvasom >