Itt a méhmentes méz
A san franciscoi MeliBio megtalálta a módját, hogyan állítson elő olyan mézet, amelyhez nem kellenek méhek.

Méz van, méh nincs
A 2020-ban alapított céget két élelmiszeripari mérnök, Darko Mandich és Aaron Schaller, a Berkeley Egyetem kutatói hozták létre.
A startup céla az, hogy fenntarthatóbbá tegye a globális mézpiacot.
Springwise
Kapcsolódó cikkeink
A legnagyobb hazai webshopok oldalainak a karbonlábnyomát mérte meg a magyar startup
Tizenhat hazai webshop oldalának karbonlábnyomát mérte meg a Carbon.Crane, az…
Tovább olvasom >Ismét meghirdeti a nagyvállalati-startup programját a NAK
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hetedik alkalommal hirdeti meg a…
Tovább olvasom >NAK TechLab – valós problémákra valós megoldások
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) immár hetedik alkalommal indítja el…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új tulajdonoshoz kerül a Dole amerikai frisszöldség-üzletága
A dublini központú Dole bejelentette, hogy eladta amerikai frisszöldség-üzletágát az…
Tovább olvasom >Új partnerségekkel ad lendületet ESG kezdeményezéseinek a Wolt
Két új stratégiai partnerségről tett bejelentést a finn étel-házhozszállító vállalat,…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával gyorsítja a pénztárakat a Colruyt
Valamennyi kasszájánál bevezeti a belga Colruyt „easy check-out” nevű rendszerét,…
Tovább olvasom >