Itt a méhmentes méz
A san franciscoi MeliBio megtalálta a módját, hogyan állítson elő olyan mézet, amelyhez nem kellenek méhek.

Méz van, méh nincs
A 2020-ban alapított céget két élelmiszeripari mérnök, Darko Mandich és Aaron Schaller, a Berkeley Egyetem kutatói hozták létre.
A startup céla az, hogy fenntarthatóbbá tegye a globális mézpiacot.
Springwise
Kapcsolódó cikkeink
Svájci foodtech cég vásárolta fel a méhek nélküli méztechnológiát fejlesztő MeliBiót
A svájci központú FoodYoung Labs felvásárolta a kaliforniai MeliBio-t, amely…
Tovább olvasom >Május 20. a méhek világnapja
Visszatalálni a természethez. Bizony, ez a tanács sokszor elhangzik, akár…
Tovább olvasom >A mezőgazdaságban alkalmaz mesterséges intelligenciát egy izraeli startup
A Fermata nevű, a mesterséges intelligencia (MI) technológiáját a mezőgazdaságban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megjelent az FMCG-piac 2024. évi kereskedelmi toplistája
Maradt minden a régiben: Lidl, SPAR, Tesco a dobogósok sorrendje!…
Tovább olvasom >GKI-elemzés: Tovább csökkent a magyar ipari termelés
A magyar ipari termelés volumene két egymást követő évben csökkent…
Tovább olvasom >Gyorséttermi nagyüzem: tovább nőtt a McDonald’s és a Burger King árbevétele, de egyre többe kerül a hamburger
Sikeres pénzügyi évet zárt 2024-ben a két legnagyobb gyorsétteremlánc Magyarországon:…
Tovább olvasom >