Itt a banánpálinka
Trópusi gyümölcsökből készít pálinkát az Agárdi Pálinkafőzde. A május végén bemutatott narancs-, gránátalma- és banánpárlatok híven tükrözik a főzde vállalkozó szellemét.A trópusi ízeket – a tervek szerint – elsősorban magyarországi piacra szánja a cég, hiszen célközönsége főként a hazai fogyasztókból és a Magyarországra látogató külföldi vendégekből áll.
Újdonsággal jelentkezik az Agárdi Látogatócentrum is: májustól grillestek várják a gasztronómia kalandorait, ahol a pálinkakóstolás és a hazai konyha ízei mellett kulturális programok is szerepelnek az „étlapon”.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Absolute Live Izotonic Drink Zero Cukor
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mutti pesto (Mutti Vörös pesto, Mutti Zöld pesto)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Royal Kaktusz és Citrom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
