Itt a banánpálinka
Trópusi gyümölcsökből készít pálinkát az Agárdi Pálinkafőzde. A május végén bemutatott narancs-, gránátalma- és banánpárlatok híven tükrözik a főzde vállalkozó szellemét.A trópusi ízeket – a tervek szerint – elsősorban magyarországi piacra szánja a cég, hiszen célközönsége főként a hazai fogyasztókból és a Magyarországra látogató külföldi vendégekből áll.
Újdonsággal jelentkezik az Agárdi Látogatócentrum is: májustól grillestek várják a gasztronómia kalandorait, ahol a pálinkakóstolás és a hazai konyha ízei mellett kulturális programok is szerepelnek az „étlapon”.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Karácsonyi hangulat dobozba zárva
Idén novemberben megérkezik a limitált kiadású Mizo diós bejgli ízű…
Tovább olvasom >MAZZINI PRÉMIUM Air Fryer Sütőpapír
A termék 2-féle formában (kerek és szögletes) és méretben kapható.…
Tovább olvasom >Szafi Life Lisztkeverék Kovászoláshoz 1000 g
Gluténmentes, citromsavmentes, vegán kovász alap, amelynek segítségével citromlé, citromsav, ecet és…
Tovább olvasom >