Italgyártási technika a Brau Bevialén
A november 10-12-én, a nürnbergi Vásárközpontban tartandó Brau Beviale 2010 új külsővel és teljes erővel közeledik a starthoz.
Az idei év nemzetközileg legjelentősebb, ital-alapanyagokkal, technológiákkal, logisztikával és értékesítési ötletekkel foglalkozó szakvásárán kereken 1400 kiállító mutatkozik be az ide várt 34 ezer látogatónak.
A kiállítók – köztük ismét látható a fiatal, innovatív vállalatok közös standja – átfogó kínálata mellett számos külön bemutató kínál plusz kiegészítő információkat. Az „Energia & víz” tematikus pavilont, amelyet a müncheni Műszaki Egyetem weihenstephan-i Competence Pool-jával közösen alakítanak ki, az erőforrásokkal való kíméletes gazdálkodásnak szentelik. A „Future Beverage Industry 20XX” tematikus pavilon az italgazdaság jövőjébe nyújt bepillantást. A berlini Sörfőzdék Kísérleti- és Tanintézetével karöltve itt az italgazdaság jövőjével kapcsolatos nagyszabású elképzeléseket és kreatív ötleteket mutatják be. Már a vásár kezdete előtti hétfőn és kedden ülésezik a PETnology Europe c. szakmai kongresszus. Magán a vásáron a „Packaging Wall of Excellence” a PET-palackgyártás teljes értékteremtési láncában született innovációkkal lep meg. A jól kezelt sör kedvelői előre örülnek a European Beer Star Award-nak – amelynek Consumers’ Favourite-jait az első vásárnapon vakkóstolással választják ki a vásárlátogatók – és a nagy díjkiosztásnak a második vásárnapon. A vásár egész ideje alatt a technikai újdonságokról és a legaktuálisabb trendekről szóló rövid előadásokra várja a látogatókat a kiállítói szakmai fórum.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Jönnek a Debreceni Bor-és Jazznapok
A Debreceni Bor- és Jazznapok a nyár leghangulatosabb fesztiválja, melyen…
Tovább olvasom >Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >