Ismét „Lecsófőző fesztivál és Családi nap” Szegeden
Már lehet jelentkezni a IV. Prémium Piac Piknik lecsófőző versenyére! Idén szeptember 21-én, szombaton kerül megrendezésre az esemény, Szegeden, a Vitaminszalon szervezésében.
Az immár hagyományosnak mondható nagyszabású rendezvény a Prémium Kert Kft. főtámogatásával készül, fő attrakciója mindaz a 60 lecsó főző csapat, akik mindannyian azért versengenek, hogy elnyerjék „Szeged Legjobb Lecsója 2024” címet. A verseny fővédnöke Zörgő János séf.
Minden csapatot a Prémium Kert Kft. számos alapanyaggal támogat, így például: fürtös paradicsommal, lecsó paprikával, kolbász félékkel és más köretekkel. A csapatoknak csak annyi dolguk van, hogy saját felszerelésüket és titkos receptjüket magukkal hozzák. Kiemelt hangsúlyt kapnak a magyar zöldségek és gyümölcsök, ezért a felajánlott alapanyagok is 100%-ban a környező kertészek földjeiről érkeznek a serpenyőkbe.
A helyszínt a Prémium Piac biztosítja, ahol külsős látogatók számára is kikapcsolódást biztosít a rendezvény. Lesz humorista, fellépnek helybéli zenészek, különleges stílusban készülnek a lecsók a nagyközönség szeme láttán, amelyeket elkészültük után lehetőség van elfogyasztani, kerekasztal-beszélgetések is várják az érdeklődőket különböző érdekes témákban, sőt a gyerekek számára kézműves foglalkozásokat, arcfestést és egyéb kültéri játékokat ígérnek a szervezők.
- A 4. alkalomra sikerült eljutnunk egy olyan színvonalra, ahol már rendezvény támogatókat is bevonhatunk – hang súlyozza Rácz Bertalan, az alapító-szerveztő Prémium Kert és Vitaminszalon egyik vezetője. – Így várjuk azoknak a cégeknek a jelentkezését, akik szeretnének kiállítóként, támogatóként megjelenni a Pikniken, és ingyenes csapatnevezéssel részt venni a sokak számára céges csapatépítésként is működő lecsófőző-versenyen. Az esemény kiváló lehetőség egy jó közös főzésre, networkingre, üzleti kapcsolatok megerősítésére.
A lecsót főzni vágyó csapatok jelentkezése a következő linkre kattintva küldhető el szeptember 15-ig: https://docs.google.com/forms/d/1yyg0YBQ5AUHOhJcCvtvEbTGOowCoasNtLb_x95ruhQc/edit
Kapcsolódó cikkeink
Az ezerarcú lecsó
A lecsó kevés zsiradékkal készült változata minden további nélkül beilleszthető…
Tovább olvasom >Lassan luxusétel lesz a lecsó is
A magyar háztartások asztalain elengedhetetlen részét képezi a nyári lecsó,…
Tovább olvasom >Lecsót főztek a Közékeztetési szakácsversenyen
Február 6-án rendezték meg az év legrangosabb élelmiszer- és vendéglátóipari…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >